902 cıkana kadar fm oynamam diyenlerden biride ben oldum artık kariyerı bırakıyorum
902 cıkana kadar fm oynamam diyenlerden biride ben oldum artık kariyerı bırakıyorum
Bu bi maç kaybedince böyle zırlıyor.Benim şimdiye bilgisayarı parçalamam lazımdı o zaman
![]()
Denizli Horozu mecoyu dürttü. Aglayarak çıktı oyundan. Ne tesadüf ki haftaya da macı benimle![]()
Beni alabilirmisiniz Fenerbahçe'ye.
Senden iyi yönetirim diye korktun dimiSs'de adın sarı renkle bile yazmıyor ama neyse
![]()
TSL 26. Hafta
Fenerbahçe: 0-1 :Galatasaray
Macın Yıldızı : De Sanctis [8.0]
Kadıkoyden bir ASLAN geçti![]()
Mecoya ---- >![]()
90 + 1 'de gol gelmiş bir de maçın adamı kaleci olmuş.
Şansss
Tebrikler Emre.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emre
Arman için, Forman İçin, Bizim İçin;
Ölümüne...
tebrik ederim ve başarılarının devamını dilerim ancak seneye avrupadada başarı bekliyoruz...
bu arada Beşiktaş'da Pogrebnyak transferinden sonra sanki biraz daha toparlandı gibi yaz döneminde yapacağı transferler ile sonraki sezonda etkili bir takım olabilir...
Delircem artık.Ciddiyim kafayı yedimPogre penaltıyı kalecinin üstüne attı, bu ne laubaliliktir
Kaleci ile karşı karşıya havaya dikilen toplar, kornerden gelen toplarda altı pastan dışarı vurulan kafa vuruşları.Sabır, sabır , sabır.Bu Emre'deki bal harbiden hiçbirimizde yok.Meco çıldırmakta haklı...
Yeter artık yeter KEREM !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
26 mac 22 galibiyet 4 beraberlik. Hepsi mi bal kardesim?
Koyun sapkanızı önüne ve düşünün. Sanırım TSI Ortak kariyer tarihindeki en büyük eziciliği yapıyorum...
Yenilince ss koymuyorsanız , galip geldiginizdede koymayın.Süpersin Emre..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
---->![]()
İstifa etmiyoruz.Görevimizin başındayız
İSTİKRAR!
SON DAKİKA !!!
Çağan'ın yerine kim gelecek ?
![]()
Beşiktaş'ta koltuğu sallanan Kerem Çağan'ın yerine yeni teknik direktörün kim olacağı gündeme geldi.
UEFA Kupası'na veda edilmesinin ardından ve Lig'de kötü gidişatın ardından spor basınında Çağan'ın yerine bazı isimler ön plana çıkmıştı. Çağan'ın her an istifa edebileceğinin ardından akıllarda 'Beşiktaş'ın yeni patronu kim olacak ?' sorusu oluştu.
Bu sorunun şu an için en iddaalı yanıtı Murat Özdemir.Diğer adayların içerisinde bu koltuğa en yakın aday olarak gösterilen Murat Özdemir,teklif gelmesi durumunda bu teklifi seve seve değerlendireceğini belirtti.
Tüm bu gelişmelerin ardından Teknik Direktör Kerem Çağan ve Başkan Yıldırım Demirören'in neler yapacağı merak konusu.
Kaynak : XHA
Özdemir Beşiktaş'tan İçeri Giremez
"Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, teknik direktör Kerem Çağan'ın arkasında olduklarını belirterek, "Medya kendi kafasına göre haberler yapıyor. Buraya gelmeden önce hocayı aradım ve '2 maçı kazanamazsan gidiyormuşsun' dedim. Medya bunu böyle yazmış. Bunlara çok gülüyorum. Ben olduğum sürece Murat Özdemir bu takımda olamaz. Ben bunu sezon başında da söyledim."
Kaynak:MHA
Emrecim kariyerin çok başarılı, doğru hamlelerle daha çok daha başarılı olursun. Biraz taktiğinden bahseder misinMillet öğrenmesin diyorsan özelden beklerim
![]()
Taktiğim FM08 de yaptıgım Battle for Goals'un FM09 a uyarlanmış hali. Tabi 09 da yanlara ok olmadıgından 3 amc degilde sag ve sol amc ler amr ve aml ye gectiler.
Komutlarda baya oynama var. Bu kariyer o taktigi deneme imkanı sundu bana. Eksik gördüğüm yerlere birkac oynama daha yapıp ilerde sitede yayınlayacagım. Bu sezonu bitirdikten sonra yayınlayabilirim.
4-2-3-1 dizilişi.
Gk
Dr - Dc - Dc - Dl
Mc - Mc
Amr - Amc - Aml
Fc
Bu diziliş ile. İdeal kadrom:
Sanctisseklinde. Cardozo uzuunn zamandır sakat oldugundan fc de Baros oynatıyorum. Mc de Barıs'ı da cok sık kullanıyorum.
Sabri - Servet - Meira - Hakan
Mehmet - De La Red
Aydın - Lincoln - Arda
Cardozo
başarılar diycem Galatasaray süpürmüş![]()
Kimse aldanmasın GS zaten üstündiğer takımlarda düşe kalka ilerliyor
Diğer sezonuda yapıcak mısınız ? Gs çok ezmiş yoksa bjk,fb çekilicek mi??
Football is simple,but Football Manager is not
GaLasaray ezmiş geçmiş. Bükemediğiniz biLeği öpün bari
Kerem sende artık bir zahmet istifa et. Bu ne be kardeşim her yıL aynı senaryo![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kariyerde biri yoLu yarıda bırakıcak diye şüpheLerim vardı Fenerbahçe,pes etti![]()
Emre Kerem ve Mertcan hepinizide tebrik ederim. Emrecim iyi bir performans göstermiş. Kerem ve mertcanda seneye daha istikrarlı olur umarım çok şanssız puan kayıpları yaşamışsınız ayrıca biliyorsunuz ortak kariyerler pek uzun sürmez umarım bu sürer ki mertcan bu kadar inat ettiyse bırakmamak için bence uzun soluklu olacak![]()
Galata süper gidiyor aynen devam
Emre sonunda fena yapmış..Tebrikler Emre..