-
06.Aralık.2007, 14:41
Tatile çıkmak yada çık"A"mamak oyunun donup kalması 13 kişilik bi taktik ekranı BENCE hiç gerek olmayan 3D saçmalığı -ki ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını düşünüyoum- Oyun türkçe olmazsa o parayı neden vereyim bakın crysis'e gibi örneklemelerden artık sıkılan bi forum OKUYUCUSU olarak artık doldum taştım. Ben bu oyunu 4-5 senedir oynuyorum bu güne kadar çıkan hiç bi türkçe yamayı ,grafik eklentilerinin hiç birini oyuna eklemedim sadece official pachler ile yetindim ve bugüne kadar ocak ayında çıkan ".0.2" pachinden önce çıkan ".0.1" pachinin hiçbirini kurmadım ".0.2" çıkana kadar oyunu almadım oynamadım.
Gelelim 2009 saçmalığına ilk defa oyunu kasım ayının sonunda aldım ".0.1" pachini yükledim.
Ne geçti elime koca bir hiç.! İyi ki orjinalini hemen almak için yine ".0.2" pachin çıkmasını beklemişim çünkü sinirden kırdım cd'yi...
Oyun türkçe olsun diye bi beklentim yok açıkcası. Bu şekilde bi beklentisi olan arkadaşlarada saygı duymaktan başka yapabilcek bir şeyim de yok. Umarım bu ütopyalarına en kısa sürede ulaşabilirler, ütopya diyorum çünkü; her sene sırf kadro güncelliğii korumak adına küçük farklarla önümüze sürülen aynı oyunu bu sene büyük değişikliklerle ve tabi ki güncellenmiş kadrolarla raflardaki yerini alacağını açıkladığı gün herkes umutluydu, ama belirtildiği gibi olmadı türkiye liginde bir futbolcunun 10 sene sonra vatandaşlık kazanması,maçların ortalama 4 gol gibi yüksek bi gol ortalamasında oynanması, her maçın sonunda 2 aylık bi sakatlık tablosuyla karşılaşmanız, tatile gidememeniz, 13 kişilik bi taktiksel dizilim, vs vs... bu kadar basit hataları düzeltemeyen bir firma türkçe gibi çetrefelli bi dille piyasa girerse sizce neler olur bi düşünün derim
bu ütopya bence uzun bir süre devam eder hatta şimdiden bi şehir efsanesi olma yolunda ilerliyor bile...
Özetlemek gerekirse ocaktan önce oyuna başladığım için pişmanım. Herkese bol fm li az sitresli günler geceler diyorum.
NOT: Oyunu orjinal alan almayan herkese saygım var, Turksportal ailesine ve yöneticilerine saygım var, hatta SI bile saygım var ama yaptıklara işe ne yazık ki bu saatten sonra saygım yok!!!
Last edited by mstfglsrn : 06.Aralık.2008 at 08:33
Reason: Yazım hatası
Mesaj Yetkileri