1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: Oyunda Tatil e gidemiyorum ?

Hybrid View

yöneticilerin mesajları silmesi çok ayıp bir davranış bence.

turksportal ekibinin güzel çalışmaları ile bu tuhaf davranışı aynı kefede düşünmek çok üzücü.

yakışmıyor.

herkes sigamesi övmek zorunda değil!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cool

Quote Originally Posted by salihsacma View Post
    yöneticilerin mesajları silmesi çok ayıp bir davranış bence.

turksportal ekibinin güzel çalışmaları ile bu tuhaf davranışı aynı kefede düşünmek çok üzücü.

yakışmıyor.

herkes sigamesi övmek zorunda değil!
    Sevgili kardeşim.Tartışma bir boyutu geçmiş ki bazı mesajlar silinmiş.Zaten kimse burda sigames'i övmüyor.Herkes doğru ya da yanlış bildiği şeyler hakkında tartışıp bir doğruya ulaşmaya çalışıyor.Ama belirli saygı çerçevesini bozmadan.Herkes sigames'i övmek zorunda değil demişsin.Gerekirse adminin bile sigamesi övmediğine dair bir örnek linki aşağıya koydum.Bu şekilde konuşmalardaki tarafsızlığı daha iyi anlarsın.

http://forum.turksportal.net/vb/show...85&postcount=2

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Sevgili kardeşim.Tartışma bir boyutu geçmiş ki bazı mesajlar silinmiş.Zaten kimse burda sigames'i övmüyor.Herkes doğru ya da yanlış bildiği şeyler hakkında tartışıp bir doğruya ulaşmaya çalışıyor.Ama belirli saygı çerçevesini bozmadan.Herkes sigames'i övmek zorunda değil demişsin.Gerekirse adminin bile sigamesi övmediğine dair bir örnek linki aşağıya koydum.Bu şekilde konuşmalardaki tarafsızlığı daha iyi anlarsın.

http://forum.turksportal.net/vb/show...85&postcount=2
    değerli arkadaşım,

benim itiraz ve şikayet ettiğim şey turksportal ekibinin genel duruşu değil, aksine yaptıkları işlerin kalitesini takdir ettiğim için şaşırdım mesajların silinmesine.

forum kurallarını ve yasal sınırları aşan yorumların elenmesi elbetteki kaçınılmaz ama benim bahsettiğim bu değil.

ben aynı konu içerisinde "bir sürü konuyu amacından saptıran mesajın" durup oyunu ve durumu eleştiren mesajların silinmesini eleştirdim.

umarım meramımı anlatabilmişimdir

sevgiler

Mesaj Yetkileri