arkadaşlar bugün söylemesi ayıp kaplıcalara gidince oyunu boşladıkbirazdan ablamları yolcu edip gelince sınırsız FM keyfine devam edeceğiz... ben yokken yazılan bazı yorumlara karşılık vermek isterim
öncelikle maçların sonuçları hakkındaki yorumlar için teşekkür ederim... 3 milyona aldıgım gencin zaten gözlemci raporlarında zayıflık olarak "zeka" görünüyor.yani kafası çok çalışmak zorunda da değil defans oyuncusunun
diğer defansif özelliklei son derece hızlı gelişecektir... ikinci bir mesele ben aldıgım yabancılarda 10 yılda türkleşme olayını dün burda bir kardeşimizden öğrendim. bilgi paylaştıkça çopalıyor işte
diğer serilerde oldugu gibi 5 yılda zannedip 16-17-18 yaşında gençleri alıyordum... en geç 22-23 gibi türk oluyorlardı ve o yaşa kadar da zaten kiralıyorduk... şimdi bu yöntemi kullanamayacagım için elimdeki bazı yabancıları seneye satarım... yapacak birşey yok
7-8 gözlemciden sadece 2 tanesi Türkiye'yi geziyor,diğerleri dünya turuna çıkıyordu. onların da bazılarını Türkiye'ye çağırırız gözlem için... mecburen transfer stratejimizi değiştirecez yani... büyük ihtimalle Stancu- Fenin 2 lisinden biri de satılır... çünkü o mevkide marquinhos da var
neyse ben birazdan gelirim inşallah... görüşmek üzere....

birazdan ablamları yolcu edip gelince sınırsız FM keyfine devam edeceğiz... ben yokken yazılan bazı yorumlara karşılık vermek isterim
öncelikle maçların sonuçları hakkındaki yorumlar için teşekkür ederim... 3 milyona aldıgım gencin zaten gözlemci raporlarında zayıflık olarak "zeka" görünüyor.yani kafası çok çalışmak zorunda da değil defans oyuncusunun