Tartışmalı bir penaltı pozisyonunda hakem devam dedi tartışılır ama bence değil
Beşiktaş
Ankaraspor
Beraberlik
Tartışmalı bir penaltı pozisyonunda hakem devam dedi tartışılır ama bence değil
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu maç çok konuşulacak... Kırmızı kart doğru mu bilmiyorum... Bir kaç defa daha izlemem lazım...
Kırmızı Kart Kesinlikle Doğru Sivok Resmen Ayağına Basıyor Rakibinin
Çok çok doğru Sivok rakip topa kayınca zıplayıp kasğına bastı çok doğru bir karar hakemi tebrik etmek lazım ayrıca demin Theeo mix e Tello yumruk attı. Hem de yardımcı hakemin gözü önünde ama kart vermediler![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Delgado Islıklarla kenarda ..Holosko girdi ..
Bu takım asla başarılı olamaz. İnanılmaz bir taraftar baskısı altında oynuyor oyuncular. Rahat hareket edemiyorlar bana göre. Delgado yuhalanıyor. Taraftar iyi günde iyi kötü günde kötü olacaksa bu takımda işler yürümez yazık diyorum.
Çok yanlış yaptı M.Denizli bence Serdar Özkan çıkmalıydı bu arada Ankaralı oyuncular çok cömertçe harcıyorlar pozisyonları
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sivok'un düşürdügü oyuncunun lifi koptu sanırım orasını tutuyordu Sivok gibi adamlar nasıl Beşiktaş'ta oynuyor anlamıyorum resmen adamı katletti!!![]()
Last edited by Nocna Mora : 06.Aralık.2008 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
elbetteki de seyrediyorum onları ama bence Sivok bilerek yaptı o hareketi ayağını öne de atabilirdii
Last edited by Nocna Mora : 06.Aralık.2008 at 21:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
Yönetim istifa çığlıkları yankılanırken Ankaraspor 3-1 öne geçti.Çok dramatik bir an oldu.
3-1 Bilal..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yönetim istifa sesleri arasında Ankara 3.golü attı.
3-1 oldu. Ankara farkı kaçırdı. Ama 3. golü buldu maç 10'a kadar giderdi. Bu arada Beşiktaş taraftarları Ankaraspor'u alkışlıyorlar...
Beşiktaş mağlubiyeti haketti. Ankara farkı kaçırdı. Ankaraspor'u tebrik ederim. Bu arada olay çıktı İbrahim Üzülmez rakibe saldırdı tokat attı rakibine......... mevzu var...
Futbolcu Bilgileri
İbrahim ü. yakışan hareketler..
Ayıp be İbrahim ayıp..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İbrahim Üzülmez ve Yıldırım Demirören futboldan ilişkisini kesmeli...Bu maçın tek özetidir. Gönder gül gibi teknik adamı... Bunlar müstahaktır Demirören için...
Bjk tribünleri felaket baskı kuruyor beşiktaş üstünde. Ben bile sıkıldım izlerken maçı. Tebrikler ankaraspor.. Hakettiler bence.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Nasıl hala İbrahimleri takımda tutuyorlar anlamıyorum resmen saldırıyorlar...
Futbolcu Bilgileri
İbrahime bak yahu.. ayıp.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Tebrik ediyorum Ankaraspor'u.İyi oynadılar ve 3 puanı 3 golle aldılar.Beşiktaş yönetimi ve taraftarları aynı tas aynı hamam devam ediyor.
Ankaraspor beklemediğim şekilde harika oynadı. Sivok atıldıktan sonra iyice baskı kurdular. Murat Tosun fanteziye kaçmasaydı 3. gol daha erken gelirdi.
Tebrikler Ankaraspor'a.
Babam benim Belediye'de çalışıyor ve Beşiktaş'ın yöneticilerini falan tanıyor Yıldırım Demirören için çok çok kötü diyor(aslında öyle demiyor ama kibarca bu)
Bazı arkadaşlar Denizli'yi suçluyorlar. Suç tamamen Yıldırım Demirören'de arkadaşlar o takımdan gittiği gün Beşiktaş tekrar yükselişe çıkar
Yorumlarda Kaptan Sanlı kırmızı kartın 3 kere kırmızı kart olduğunu söyledi neredeyse adamın ayağını kırııyordu da dedi
Futbolcu Bilgileri
Bilgili'yi zamanında küfür edip göndermeyecekti Beşiktaş taraftarı, giden geleni arattı Demirören o şahane takımı batırdı...
Kırmızı kart pozisyonu 50 kere kırmızı kart. Doğru bir karar.
Ankaraspor, eğer istese çok daha fazla gol atabilirdi. Üçüncü golü kendi bencilliklerinden kaçırdılar. Beşiktaş taraftarı için üzülüyorum böyle bir başkanı hak etmiyorlar. Hatta bu stadın çimlerinde futbol bile izlemek işkence. Bari şu çimleri yaptırın...
Ankaraspor harika oynadi tebrik etmek lazim..
Ankaraspor galibiyeti hakeden taraftı. Hatta farkı kacırdılar diyebilirim. Bilal ve M.Tosun cömertce harcadılar pozisyonları. Sivok'un gördügü kart bence doğruydu. Rakip kaydıktan sonra ezdi resmen adamı.
Mac sonu İ.Üzülmezin rakibinin üstüne yürümesi hoş degildi.
Delgado cok kötü. Islıklandı da taraftarlar tarafından. Bobo dendi . Bugun sahada yoktu. Holosko ve Nobre bence bu takımın forvetleridir. İ.üzülmez gibi bir de sol beke sahipsen o kanatını rakip felc eder. Bugun de özellikle ilk yarı o kanat felç oldu.
Tebrikler Ankaraspor.
Beşiktaş adına sahada olumlu hiçbirşey yoktu.
Tello ve Üzülmez'in de artı kırmızı kart görmesi gerekiyordu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Last edited by Nocna Mora : 06.Aralık.2008 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri