1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ahmetkok View Post
    yaw bu gelistirme tekniklerini kisaca aciklarmisin hasan abi

aslında çok da zor değil.. önemli olan dogru oyuncuları bulup dogru hocalara teslim etmek ve zamanında oyuncuyu kiraya yollamak ya da As takıma çekmek. tabiki de en önemlisi gençlere uyguladıgın antreman programı ben her zaman kendi mantıgımla gençlere mevkilerine göre antreman programı hazırlıyorum... DC,DMC,DRL,AMC,MRL,FC/SC şeklinde programlar hazılrıyorum ve oyuncuları dağıtıyorum işte
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    yuhh artık bu ne yaaa fabrika mı oldun naptın sen? bunlar cyborg olmasın sakın bu kadar yıldız adayı bir alt yapıda olsun cidden inanılmaz birşey al yapı anrenörlerinin kontratını uzat bence kaçmasınlar

size amacımın devlere 5 er 5 er sallamaya başlamak oldugunu yazmıştım bu amaç için onlarla yarışacaksam buna param yetmez... en dogrusu oyuncuları gençken yakalauyıp elde pişirmek ilk 11 e giremeyenleri de satıp yerlerine hem daha kaliteli gençler almak hem de mali yapıyı her zaman ayakta tutmak... şu anda kulüp "rich" yani zengin statüsünde görünüyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GALATASARAY YARI FİNALDE

Türkiye kupasında ilk maçta 4-1 yendiği Beşiktaş'a konuk olan cimbom 2-2'lik maç sonunda yarı finale çıkmayı başardı. Karşılaşmanın son 13 dakikasında yeni iyileşen Matias Fernandes de forma giydi...

Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 00:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri