Arkadaşlar aslında iş sadece bulmakda değil... aşağıdaki resim benim gençlerin antremanlarına ait... kaleci antremanında yıldız sayısının azlıgı o antremanda çalışan oyuncu olmayışından
diğerleri gördüğünüz gibi sonda... yani antreman programının yanında koçların da çok iyi olması lazım. her yönde entrenörleriniz olması lazım. taktiği de iyi verecek,zihinsel gelişimi de, fiziksel gelişimi de... yani zaten bu sene oyun tam benim istediğim gibi baya çok sayıda koça izin veriyor. ben 6-7 tanesini genç koçlarına ayırıyorum ve her türlü özellik için ayrı ayrı koçlar buluyorum... bunun da karşılıgını alıyorum şükür
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Beşiktaşın alt yapısında bir adam buldum. teklifi yolladık bakalımbize 1 milyon € civarına patlar gibi ama değer bu oğlana
henüz 17 yaşında... alırsam SS basarım birazdan...
Deli oğlan valla...
Ligde de şimdi BJK maçı var... bunları sahasında yenersek satmazlar o çocugu banamaçta yatsakmı ki?
![]()

Arkadaşlar aslında iş sadece bulmakda değil... aşağıdaki resim benim gençlerin antremanlarına ait... kaleci antremanında yıldız sayısının azlıgı o antremanda çalışan oyuncu olmayışından 
henüz 17 yaşında... alırsam SS basarım birazdan...