-
ben de scouting ile ilgili bir kaç sey eklemek istiyorum.scouting olayı oyunda benim en çok sevdiğim ve uyguladığım olaydır.genelde uzun süreli oynadığım için en çok yaraladığım ve zevk aldığım bölümdür.
-scout sayısında belirli bir artış var,fenerbahçe ile 2. sezonumda ve hoffenheim ile sezon başında scoutlar ile anlaşınca yönetim bana 10 scout sınırlaması getirdi.fm 2008 de madrid,barca yı seçip şampiyonlar ligi ni alsanız bile en fazla 6-7 taneye izin veriyorlardı bu bakımdan daha çok scout ve araştırma olanağımız var.
-scout ları gödereceğiniz yeri seçerken açılan menüde sol altta roaming diye bir seçenek var. scoutları kıtalara yollarken bu seçeneği açık bırakırsanız sürekli seçtiğiniz yerde geziyor ve hiç durmuyor.(keşke burada ülkelere de yollarken de roaming seçenerği yapsalardı,çünkü özellikle uzun süreli oynarken sürekli yeni regen çıkıyor ve özellikle kendi ülkenizi araştıran bir scout için sürekli tekrar göndermek zorunda kalmazdık.)
-scout ları yolladığınız andan itibaren her ay size oyuncu raporu sunuyorlar.
-fm 2008 de scout larınızın özellikleri çok iyi değilse get scout report dediğinizde oyuncu ile ilgili hiç bir şey bulamıyordu ve tekrar get scout report yapmanız gerekebiliyordu.2009 scout kötü bile olsa en azından ilk seferde bu bilgileri verebiliyor.
-yine scouting de gönderebileceğiniz yerlerde world diye bir seçenek var. buraya yolladığıız scout dünyanın sürekli her yerini geziyor ve eğer scout sayınız yeterli değilse ücra yerlerden iyi oyuncular bulabiliyor.
Mesaj Yetkileri