Şip şak



Son 2 maçında 4 puan yitiren Fırtına, suskunluğunu bozmak için sahne alıyor. Trabzon´un hocası Ersun Yanal´ın taktiği ise belli: Kontrol bizde olmalı, işi ilk yarım saatte çözmeliyiz.

Her şey 3 puan için

Önce Sivasspor, ardından da Kayserispor beraberliği... İki maçta 4 puan yitiren, ancak bu önemli kayıplara rağmen zirvedeki yerini korumayı başaran Trabzonspor, suskunluğunu bozmak için Kocaelispor karşısına çıkıyor. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren teknik direktör Yılmaz Vural’ın takımını ağırlayacak olan Karadeniz temsilcisi, taraftar desteğine güveniyor, galibiyet dışındaki hiçbir alternatifi başarı olarak görmüyor.

‘Çabuk çözülürler’

Maç öncesinde hem Trabzonspor’da hem de rakibinde eksikler var. Kocaelispor’da Muhammet Özdin ve Serhat Akın sakat, Musa cezalı... Bordo-Mavililer’de ise Egemen ve Colman kart problemleri nedeniyle formadan uzak durumdalar. Hafta başından bu yana özellikle gol varyasyonları üzerinde duran Ersun Yanal’ın sistemi ise netleşti. Erken golle rakibin çabuk çözüleceğini belirten tecrübeli hoca takımına, “Top ve oyun hakimiyeti bizde olmalı” telkini yaptığı gözlendi.

TRABZONSPOR
Sylva
Tayfun
Song
Giray
Cale
Serkan
Hüseyin
Selçuk
Yattara
Umut
Gökhan

KOCAELİSPOR
Serdar Kulbilge
Serkan
Özgür
Tolga
Volkan
Kemal
Semavi
Murat Hacıoğlu
Serdar T.
Taner Gülleri
Ahmet Dursun

STAT:
AVNİ AKER
YAYIN:
LİG TV
SAAT:
15.00
HAKEMLER:
Deniz ÇOBAN
Asım Yusuf Öz
Ö.Fatih Kalaycı