Şu maçı 10'a 1 falan kazanmamız gerekirdi inanılmaz goller kaçtı.Ama sonuçta hakettiğimiz 3 puana zorda olsa ulaştık.Maça çok hızlı başladık ve Gökhanla inanılmaz pozisyonlar kaçırdık.İlk golde Sylva'nın pozisyon hatası vardı yoksa çok rahat çıkartırdı o topu.Golden sonra oyundan düşmedik Gökhan Umut sezon başından beri ilkkez bu kadar uyumlu bir şekilde oynadı ve ilk golüde bu sayede attık.(Gökhanda asist kralı olucak bu gidişle) Golün ardından yine pozisyoları değerlendiremedik.İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi hızlı başladık ardından Kocaeli maçta dengeyi sağlamaya çalıştı tam bu anda Ersun Hoca bence çok doğru bir hamleyle Hüseyin'i çıkartıp Ceyhun'u aldı oyuna bu sayede topu ileriye taşıyacak bir ortasahamız daha oldu.Derken onca müsait pozisyondan sonra çok daha zor bir pozisyonda Tayfun çok iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.Bu dakikadan sonra ben Umut veya Gökhan'ın yerine İsaac'ın girmesini beklerdim fakat Ersun hoca İsaac'ı taa 87'de soktu oyuna neyse sonuçta yine rahat rahat maç izleyemedik zaten maç esnasında 2 paket Lays yedim heyecandan
![]()

) Golün ardından yine pozisyoları değerlendiremedik.İkinci yarıda ilk yarıdaki gibi hızlı başladık ardından Kocaeli maçta dengeyi sağlamaya çalıştı tam bu anda Ersun Hoca bence çok doğru bir hamleyle Hüseyin'i çıkartıp Ceyhun'u aldı oyuna bu sayede topu ileriye taşıyacak bir ortasahamız daha oldu.Derken onca müsait pozisyondan sonra çok daha zor bir pozisyonda Tayfun çok iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.Bu dakikadan sonra ben Umut veya Gökhan'ın yerine İsaac'ın girmesini beklerdim fakat Ersun hoca İsaac'ı taa 87'de soktu oyuna neyse sonuçta yine rahat rahat maç izleyemedik zaten maç esnasında 2 paket Lays yedim heyecandan