Sayfa 33 / 50 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by juanov View Post
    bence abdülkadir rahatlıkla oynayabilir determination özelliği 13-14 civarı olsa şahane olurmuş
    onu arttırırız ,sorun değil... biraz oynatalım bakalım evimizdeki maçlarda...

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    abi lukman'ı yolla bu çocuk iş yapar bu arada Ş.L. de yarı finalden sonra bu sene final için kapışıyorum real madrid, liverpool, kobenhavn grubum lider çıktım başarılar...

yolladım bile ben onu yaww devre arası sattım zor gruptan iyi çıkmışsın tebrikler... umarım finale kadar uzar yolun...

TSL 23. HAFTA

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    GENÇ KARTAL , ASLAN OLDU

Galatasaray Besim'i renklerine kattı. Harika bir geleceğinin olacagına kesin gözüyle bakılan genç yetenek 1.2 milyon € karşılıgında Beşiktaş'tan alındı.İmzayı atan oyuncu sezon sonunda Florya'ya gelecek...

Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

vay vay vay cidden bravo Besim'i alaraktan Beşiktaş'a iyi kazık atmışsın
    bu arada abdülkadir hayda hayda oynar ilk onbirde hatta ilk sene banko oynarsa müthiş de gelişebilir bende de bir çocuk var yeni çıkmıştı Trabzondan aldım ilk sene oynatmaya başladım DR olarak daha 17 yaşında ama velet şamp. ligi finalinde man utd a kök söktürdü yarı final de de gitti denen turu bayern'e 30 metreden attığı golle kurtarmıştı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ALEM BUYSA KRAL CİMBOM !!!

Söze ne gerek? Skor herşeyi yansıtıyor! Galatasaray Fortis Türkiye kupası yarı final ilk maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye adeta gol yağdırdı. Usta ayakların birer birer konuştuğu gecede sarı kırmızılı ekip sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Taraftarlar galbiyeti doyasıya kutLadı.. .
    işte objektiflere takılan fotoğraflardan yanlızca bir tanesi :

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TSL 24. HAFTA

BİRİ BİZİ DURDURSUN!

Ligin 24. haftası geride kalırken Galatasaray 21 galibiyet , 3 beraberlikle rakiplerinin açık ara önünde liderliği sürdürüyor.Son maçlarda uyumu da mükemmele yakın olan yıldızlar topluluğu bu gece yine seyircileri mest ederek Adana Demirspor'u bombardımana tuttu. maçtan 6-1 gibi farklı bir skorla ayrılan cimbom, Hasan Hüseyin Coşkun'la tarihinin en parlak dönemini yaşamaya devam ediyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    MAÇ SONU :

Basın : Galatasaray henüz lige mağlubiyet yaşamadı.Bunu sezon sonuan kadar sürdürebileceğinize inanıyormusunuz?

--- Biz her maça aynı motivasyonla çıkıp o maçı kazanmayı hedefliyoruz.Umarım lig sonuna kadar sahadan boynu bükük ayrılmayız ve tarihi bir başarıyı yakalarız...
    Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İnanılmaz gidiyorsun Ali kucik'in profilini çok merak ettim bi koyarmısın?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HAYDİ ASLANIM!

Cimbom bu akşam çeyrek finale çıkmak için Valencia ile mücadele edecek.Son 2 maçta rakip kaleyi 11 kere havalandıran sarı kırmızılı ekibin golcü ayaklarının bu gece nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Valencia takımının da David Villa ve Saivet gibi çok etkili gol silahlarının olduğu düşünülürse bu akşam gollü bir maç izleyecek gibiyiz...

VS
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    İnanılmaz gidiyorsun Ali kucik'in profilini çok merak ettim bi koyarmısın?

Ali'yi ben yetiştiriyorum 2 yıldır fakat fazla gelişim göstermedi daha dogrusu yavaş gelişiyor.Yine de kritik maçlarda kritik goller atıyor... Yalnız komple bir futbolcu oldugu kesin ve eğer bu şekilde devam ederse 25-26 yaşında mükemmel bir forvet olur sanırım...

Last edited by nannar : 07.Aralık.2008 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

valenciayı da yenersin skor tahminim 3-1

abi ilgin için saol valencia'yı bence 2-1 yenersin bu arada Ş.L.de çıka çıka juventus çıktı napalım oynıyacağız abicim başarılar valencia da bir golü zor atar bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by juanov View Post
    valenciayı da yenersin skor tahminim 3-1
    abi ilgin için saol valencia'yı bence 2-1 yenersin bu arada Ş.L.de çıka çıka juventus çıktı napalım oynıyacağız abicim başarılar valencia da bir golü zor atar bence...
    GALATASARAY TARAFTARI ÜZDÜ

Galatasaray 1-0 biten maçın uzatma anlarında da gol bulamayınca penaltılara giden maçta rakibine boyun eğdi. Artık cimbom lige döndü...

valencia maçı kötü olmuş abi ama olsun devam marquinhos un profil nasıl gelişti merak ettim zahmet olmazsa bi ara koyar mısın

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    valencia maçı kötü olmuş abi ama olsun devam marquinhos un profil nasıl gelişti merak ettim zahmet olmazsa bi ara koyar mısın
    sakatlıktan çıktıgı için düşüşte görünüyor bazı özellikleri...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

GALATASARAY'DAN TARAFTARA 5.75 MİLYON €'LUK SÜRPRİZ !

Cimbomda transferde hareketli saatler yaşandı.Atletico Bilbao takımından 17 yaşındaki Eduardo Sukunza 5.75 Milyon € karşılıgında Galatasaray'a kazandırıldı. Gelecek yıllarda adından çok söz ettireceğe benzeyen genç yeteneğin Galatasaray'da neler yapabileceğini hep beraber göreceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Gazi Magosa

yuh artık Gerrard ın çocukluk hali mi bu?

abi valencia kötü olmuş ama bu genç iş yapar napalım kupa kaldırınca da bazı sorumluluklar ağır geliyor ve kaldıramayınca bir hüsran olmuyor değil ama ligi kasıp kavurmalsın bu kadroyla hasan abi olmadı bi taktik değişikliği yap biz avrupa ve dünya şampyonu bir GALATASARAY görmek istiyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by burak_defoe View Post
    yuh artık Gerrard ın çocukluk hali mi bu?
    abi valencia kötü olmuş ama bu genç iş yapar napalım kupa kaldırınca da bazı sorumluluklar ağır geliyor ve kaldıramayınca bir hüsran olmuyor değil ama ligi kasıp kavurmalsın bu kadroyla hasan abi olmadı bi taktik değişikliği yap biz avrupa ve dünya şampyonu bir GALATASARAY görmek istiyoruz...

Valla yapacak birşey yok, hakkıyla aldı Valencia turu gence çok para saydık ama seneye zaten ilk 11'de sağ açıkta oynatacagım bunu

Ligde 29. haftaya girilirken maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde :

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

yine yaptın yapacağını.her gece bir genç

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HASAN HÜSEYİN COŞKUN ZİRVEDE !

CİMBOM İPİ GÖĞÜSLEDİ

Ligin bitimine henüz 5 hafta kalmasına rağmen Galatasaray üstün bir performans sergileyerek rakiplerinin açık ara önünde şampiyon oldu.En yakın takipçisi Beşiktaş'a 20 puan fark atan cimbom ligin son maçlarında genç oyuncularına şans verme imkanına kavuştu. Bu başarıda baş mimar olan teknik tirektör Hasan Hüseyin Coşkun takım tarihinin efsane isimleri arasına girmeyi de başardı....

kutlarım.Kariyerin muhteşem gidiyor rekor kırıyorsun
    kariyer kurmak isteyen gençlere neler önerirsin ???

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    kutlarım.Kariyerin muhteşem gidiyor rekor kırıyorsun
    kariyer kurmak isteyen gençlere neler önerirsin ???

oyundaki rekorlardan bahsediyorsan önerilerim olur fakat forumda takiple alakalı rekordan bahsediyorsan takip edilmek gibi bir kaygım yok ama burada takip edenlerle paylaşarak sohbet havasında oyunumu oynamak bana zevk veriyor Sanki bu başlık benim odam ve siz de benim misafirlerim gibisiniz. misafirleri güzel ağırlamaya çalışıyoruz işte FM oynamayı çok seviyorum ve belki güleceksiniz ama gerçekten oyunu oynarken sanki gerçekmiş gibi hayalimde canlandırarak oynarım

Quote Originally Posted by nannar View Post
    oyundaki rekorlardan bahsediyorsan önerilerim olur fakat forumda takiple alakalı rekordan bahsediyorsan takip edilmek gibi bir kaygım yok ama burada takip edenlerle paylaşarak sohbet havasında oyunumu oynamak bana zevk veriyor Sanki bu başlık benim odam ve siz de benim misafirlerim gibisiniz. misafirleri güzel ağırlamaya çalışıyoruz işte FM oynamayı çok seviyorum ve belki güleceksiniz ama gerçekten oyunu oynarken sanki gerçekmiş gibi hayalimde canlandırarak oynarım
    örnek bir FMci abimiz bu arada adın neydi abi ????

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by BlacKSpiriT View Post
    örnek bir FMci abimiz bu arada adın neydi abi ????

başlıkda mevcut

bendekide .............. yani

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TARAFTARLARIMIZA KAHVELER KULÜPTEN..

Arkadaşlar birazdan oyunu kapatıp yatarım büyük ihtimalle. Yarın bayram,sabah erken kalkılır Şimdiden burada beni takip eden kardeşlerimin ve diğer tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim ...

Herkese iyi geceler....

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

şeker olsaydı daha makbule geçerdi :P
    yanında da pilav üstü kavurma . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi sen fenomen oldun bu forumda bende gs ile kariyer yapıyorum dikkatle takip ediyorum seni.birazda kopya çekiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir Fenerbahçeli olmama rağmen başından beri takip ediyorum kariyerini yazar grubunda değildim geç kaldım biraz ama tam anlamıyla mükemmel bir fm cisin seni ayrıca tebrik ediyorum.Çoğu kişi senden gaz alarak kariyer açtı ve oynuyor(Bende dahil).

O gençleri nasıl buluyorsun hala anlamış değilim ben bulamıyorum 1 tane bile

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hasan kardeşim son transferler yine bomba, özellikle yabancı ortalığı sallayacak bence. Önce wonderkid, sonra world class'lık potansiyeli göürüyorum çocukta. Ligi namağluğ kazanman güzel ama şampiyonlar ligi talihsizlik olmuş. Olur bazen böyle kazalar, takılma fazla. Abdülkadir'e gelince bir ön libero olarak boyunun hayli kısa olması bir dezavantaj bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi yeni aldığın gençler ve lig süper olmuş gerçekten sana inanılmaaz derecede saygı duyuyorum...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

konu başlığın Geleceğin Galatasaray'ını kurmak olmalıydı.

Sayfa 33 / 50 İlkİlk ... 23313233343543 ... SonSon

Mesaj Yetkileri