Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

2 10.53%
  • Galatasaray

11 57.89%
  • Beraberlik

6 31.58%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Ankaragücü - Galatasaray [ TSL 14. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Lincoln'u izlemek keyif vermeye devam ediyor umarım bu formunu sürdürür de güzel hareketler izleriz.Lincoln' e Kewell da katılınca Galatasaray canlanıyor.Baros'u bu ikili kadar iyi bulmuyorum bu ikili tek tek maçı çevirebiliyorlar ama Baros'un bunu tek başına da yapabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tribünler coştu

demin yapılan tezahurata dikkat "Lalalaylaylaaay Saldır Galatasaray" Bu tezahurat bazı tribünlerde alıntı yapılmaya başlandı. Çalıntı demiyorum Alıntı diyorum
    Ciddi misin sen, kim kimden (ç)alıntı yaptı acaba?Böyle konulara sonuç alamayacağınızı bile bile girmeyi ne kadar çok seviyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Lincoln en iyi oynadığı maçlar sonunda bile "Galatasaray'ın tartışılan yıldızı" diye lanse ediliyorsa bu ayıp birşeydir. Gazetede yazıp tepki gösteremeyeceğimize göre tabii ki o gazetelere tepkimizi buradan göstereceğiz ki, camiamızın bütünlüğünü bozmaya çalışan sahtekar gazeteciler çenelerini kapamayı, Galatasarayla uğraşmamayı öğrensin...

Bu sene deplasmandaki 2.galibiyetimizi aldik,sonunda bu fobimizi yiktik bu macla.Gerci deplasman sayilmaz di bu mac,nitekim taraftarlarimiz stadi Ali Sami Yen Stadina cevirdiler,sirf onlarin sesleri duyuldu(ha tabi arada Ankaragüclü taraftarlarin küfürleri de duyulmadi degil).

Maca etkili basladik,takim istekli oynuyordu ilk yari da.Ama gerek sansizliklar olsun,gerekse de Kewell ve Arda´nin pasif gözükmesi ilk yari da gol getirmedi.Ankaragücü de ilk yari da Gökhan ile gole cok yaklasti ama füzesi direkten döndü.Galatasaray´in en önemli pozisyonu ise müthis paslasmalar sonucu ceza sahasina giren Lincoln´ün sutunun kaleci Serkan´in kafasina carpip(!)kornere cikmasiydi.

Macin 2.yarisinda baskimiz sürüyordu ama birseyler eksikti,gol gelmiyordu.Baris´in yerine Aydinin girmesiyle takim daha da atak oynamaya basladi,Aydin sag tarafi koridor gibi kullaniyordu.Sonunda Lincoln Kewell´in sik pasini müthis kontrol edip,cok güzel bir sekilde Baros´a vererek golü bulmamizi sagladi.

Ardindan 1 dakika gecmedi,Lincoln´ün pasinda Kewell´in füzesi geldi.Harika bir goldü,Kewell tam 90a cakti.Ayrica Kewell´in attigi golden sonra Arda´nin goldeki sevinisi bazi degerli(!)spor yazarlarina kapak olur,malum Arda ile arasi bozukmus ya.

Galatasaray costu bir kere durar mi ?! 5 dakika icinde 3.golü buldu.Lincoln yine süper bir asist yapip,Baros´a golü attirdi.Cassio bu macta 3.asistini yapti,3ü de cok güzel asistlerdi.Baros ise ligdeki 10.golünü atti,gollere devam.

Mehmet Topal´in ve Baris´in dönüsüyle orta sahada dinamizm kazandigimiz apacik ortada,gercekten bu ikili cok iyi oynuyorlar,Baris sag bekte oynamasina ragmen cok top kapti,cok mücadele etti,dinamizmini oraya tasidi.Topal da keza cok top kapti,Ayhan´i rahatlatti,onun ileriye cikmasini sagladi.Zaten Ayhan iki yönlü oyuncu oldugundan yaninda Topal gibi adam olunca hücum meziyetlerini de iyi kullaniyor.

Nitekim güzel macti,macin basindan sonuna kadar baskili oynadik,ama isin icine Lincoln-Kewell-Baros girince skor hemen lehimize dönüyor.

#10 Cassio Lincoln = 6 gol,11 asist.
    #19 Harry Kewell = 6 gol.
    #15 Milan Barosa = 10 gol + 5 asist.

Onlar bu sene takimin gol yükünü sirtlaniyorlar,yürüyedurun!

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

G.Saray'ın diğer takımlardan tek artısı Lincoln,Kewell,Baros üçlüsü. Özhan Canaydın görevde olsaydı bu tip yabancılara sahip oLamazdı Gs.

2 Hafta sonra oynanacak Gs-Bjk maçı çok şeyi değiştirecektir.

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    G.Saray'ın diğer takımlardan tek artısı Lincoln,Kewell,Baros üçlüsü.
    Daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ciddi misin sen, kim kimden (ç)alıntı yaptı acaba?Böyle konulara sonuç alamayacağınızı bile bile girmeyi ne kadar çok seviyorsunuz
    Bu bir şarkının melodisi zaten..İlk olarak da Fenerbahçe kullandı bileklik nerden çıktı diye Hiç kimsenin bestesi falan değil yani. İlk olarak GFB kullandı sadece

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aydın nasıldı arkadaşlar ben maçı seyredemedim de?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    İlk olarak bizim tribünlerde kullanılan bir melodi bu kerem. Bileklik tezahüratımız var, malum stadımızda uygulanan bir olay maratonda. Bir hafta sonra aynı melodi üstüne beşiktaş tribünleri söz yaptı... Sonra gs tribününe geçti. Tezahüratlar birebir aynı olunca sıkıntı oluyor, gs ve bjk arasında bir çok tezahüratta var bu sıkıntı.. Melodinin aynı olması pek farketmiyor yine de. Ama olaya farklı bakmak lazım. 3 takımda istanbul takımı. Tribünleri benzer karakteristik özelliklere sahip, bağıran kesim için söylüyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Bildiğin aydın işte . İyi oynadı...
    Last edited by EreN : 08.Aralık.2008 at 12:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Aydın bence gayet iyidi gerek top sürüşleri driblingleriyle tekniğini belli etti..Sert paslar ve ortalar yaptı..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aydın oyuna girince sag tarafa hareket geldi. Keza ne Arda ne :Kewell sagda pek etkili olamadılar. Aydın Bekte oynamasına ragmen genelde ilerideydi ve orayı cok iyi kullandı. Artık Skibbe nin Aydın ın süresini arttırması lazım. Son 5 dk da alırsan oyuna etkisiz görünür tabi. bugun biraz daha fazla oynadı ve bence gayet de iyiydi.

Haftaya Ayhan Cezalı. Sabrinin yetişmesi zor. Barış-Mehmet ortasahası. Aydın ile da sag tarafta baslar umarım...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O şarkı ;
    İçime işlerken farkına varmamısım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Ünal Karaman gibi bir TD yi haketmiyor bu camia. Bence iyi yaptı Ünal Kahraman. Mac boyu Cemal Aydın'ın anasını bacısını bırakmadı Ankaragücü taraftarı. Kendisi ile hiçbir alakası olmamasına ragmen böyle pis bir yerde duramayacagını anlayan Ünal Kahraman da istifa etti. Ayrıca Ünal Kahraman'da gayet iyi yönetiyordu takımı. Fenerbahceye yenilmed, Ankarasporu yendi. son 4 mactır yenilmiyordu. Bize yenildiler. Bu da gayet normal. Bence Ankaragücü önce taraftar olarak kendine cekidüzen versin daha sonrada Cemal Aydın ceksin elini etegini bu takımdan.
    evet cemal aydının gitmesi lazım ama gitmiyor!!!

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri