ben yaklaşık 1 haftadır League Two dan Leyton Orientleyim.Takımı aldığımda League Two da küme düşmemeye oynuyordu.İlk senemde yerinde takviyelerle League One'a çıktım.League One daki kadrom:

Şuan hala 3. yüm ligde.Önümde Brighton var.Aramızda 3 puan fark var ve bitime 6 hafta war.İnşallah 2. olup Championship'e çıkartacağım:

İlk senemde League One çıktığım için yönetim tüm antrenman tesislerini en son seviyeye getirdi.En iyi transferim kesinlikle Péricard oldu.Juventus we Portsmouthda oynamış bir isim.İlk senemde kiraladım.İlk senemde 39 maçta 29 gol 18 asist yaptı.:

Gerardo Cortés çoğunuz bilirsiniz 18 yaşında.1.5 milyon dolara aldım.Çok faydasını gördüm herkese tavsiye ederim.:

Péricard:

Socratés(Arkdaşlar normalde oyunda yok.Ama gerçekte İngiltere alt liglerinde oynuyor.Burda ben ekledim oyuna)

En karlı satışım ise Gabriel Zakuani'yi Portsmouth'a 2.000.000 dolara satmam oldu.Evet arkadaşlar amacım Leyton Orient'i Premier League'e çıkarmak.Herkese İngiltere alt liglerini tavsiye ederim.Üst liglerdeki takımlara çok yüksek fiyatlara satabilirsiniz.Ben şahsen Péricard'a 10.000.000 dolar biçtim.Newcastle ilgileniyor şuan.Ayrıca ileriki yıllarda yaşlı ama ün yapmış futbolcuları alabilirsiniz.(Larsson,Di Canio,Robert,Pires,Fowler,Sheringham,Ferdinand...) Size tavsiyem alt liglerden bir takım seçin ve kendinize bir hedef belirleyin.O hedefe ulaşana kadar da bırakmayın.. Herkese iyi kariyerler...