Sayfa 293 / 492 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
8,761 ile 8,790 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Yaptıgı hareketten ötürü özür diledi .. Hareketenin yanlış oldugunu kabul edip maçın atmosferinden kaynaklandıgını belirtti ..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kötü bir hareket ama mutlaka bişey vardır bu işte bi haber okudum orda hakaret gibisine birşey söylüyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Boşuna yapmamıştır.İllaki bişi vardır..

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

Taraftarlar,ahlaklı,terbiyeli olsalar böyle sorunlar hiç bir Ülke'de çıkmaz.

Del Piero_10 Misafir

Default Ayın oyuncusu Anelka

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Nicolas Anelka, Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de gösterdiği performansla ligin sponsoru Barclays tarafından 'Altın Ayakkabı' ödülüne layık görüldü. Bu sezon oynadığı futbol ve attığı gollerle dikkat çeken Fenerbahçe'nin eski yıldız Fransız golcü Nicolas Anelka'ya başarısının mükâfatı gecikmedi.

Premier Lig'in ana sponsoru Barclays, 'Altın Ayakkabı' ödülüne bu sezon 10 golü bulunan Anelka'yı layık gördü. Bu arada ayın teknik direktörü olarak Liverpool’un hocası Rafa Benitez seçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Çorap değiştirir gibi takım değiştirmeseydi adını ders kitaplarına bile yazdırabilirdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sürati ve fizik gücü gerçekten inanılmaz.Formda olduğu zaman tutulması çok güç bir oyuncu.Koray'ı İnönü'de ezip geçişi ve Koray'ın yerden çaresiz bir şekilde Anelka'yı topu Beşiktaş ağlarına gönderirken izlemesi hala gözlerimin önünde.Milan deplasmanındaki performansıda etkileyiciydi...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sürati ve fizik gücü gerçekten inanılmaz.Formda olduğu zaman tutulması çok güç bir oyuncu.Koray'ı İnönü'de ezip geçişi ve Koray'ın yerden çaresiz bir şekilde Anelka'yı topu Beşiktaş ağlarına gönderirken izlemesi hala gözlerimin önünde.Milan deplasmanındaki performansıda etkileyiciydi...
    4-3 yendiğiniz maçda, Ali Güneş'i nasıl geçtiğinide ben unutamıyorum.

Anelka çok yetenkli oyuncu ama; onun kendi sorunları kariyerini çok etkiledi. Buraya gelmesine sevindim. Umarım inmez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yine İnönü'de Ahmed Hassan'ın müdahalesiyle penaltı yaptırdığı pozisyondan bir önceki pozisyonda Toraman'ı geçişide harikaydı...

Nesil
    2007
    Yer
    .

İşte o hareketin bedeli!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea FC'nin forvet oyuncusu Didier Drogba, 3 maç oynamama cezasına çarptırıldı.
    Chelsea FC'den yapılan açıklamada, geçen hafta çarşamba günü Burnley ile yapılan Lig Kupası'nda, sahaya atılan bozuk paralardan birini, gol attıktan sonra tribünlere fırlatan Drogba, bu davranışı nedeniyle 3 maç oynamama cezası aldı.
    Fildişi Sahilleri'nden olan 30 yaşındaki oyuncu, bu durumda Premier Lig'de Newcastle United, Arsenal FC ve Bolton ile yapılacak maçlarda forma giyemeyecek.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Parayı attı diye ceza verildi yani hareketi yaptı diye değil

Nesil
    2007
    Yer
    .

İki olayda ard arda gerçekleştiğine ve birbirini içerdiğine göre Ayg.22

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GReeN BeReT View Post
    İki olayda ard arda gerçekleştiğine ve birbirini içerdiğine göre Ayg.22
    2 maç harekete 2 maç paraya ceza verilebilirdi Yeşil Bere (: Sadece paranın belirtilmesi ve sadece 3 maç ceza verilmesi yanlış bence.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Cezanın az veya fazla olmaması beni alakadar etmez.Sanki haberi okumadan direk buraya yazmışım gibi bir ifade kullandığın için öyle yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Walcott 3 Ay Yok

İngiltere Milli Takımı'nın kampında omzundan sakatlanan Arsenal'in genç yıldızı Theo Walcott'un 3 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki rakiplerinden Arsenal'in kanat oyuncusu Theo Walcott'un omzundan ameliyat edildiği, bu nedenle sahalardan 3 ay uzak kalacağı belirtildi.

Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, İngiltere Milli Takımı'nda da forma giyen Walcott'un, Almanya ile yapılan hazırlık maçı öncesinde omzunun çıktığını hatırlatarak, ameliyat olan oyuncunun, sahalardan 3 ay uzak kalacağını bildirdi.

Bu haberden duyduğu hayal kırıklığını dile getiren Wenger, ''Üzüldüm, çünkü Theo, takımın en önemli oyuncularından biri. Keşke, bizimle antrenman yaparken sakatlansaydı'' dedi.

Olaydan, İngiltere Milli Futbol Takımı'nı sorumlu tutmadığını belirten Wenger, ''Theo kazara sakatlanmış, bunu kabul ediyorum. Ancak bu gibi durumlarda tazminatı değil, yerine kimi oynatacağınızı düşünüyorsunuz'' diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Tosic ManU'da

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın, Sırp oyuncu Zoran Tosic ile anlaştığı açıklandı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United, Sırp kanat oyuncusu Zoran Tosic'i renklerine bağladı.

Partizan Belgrad'ta forma giyen Tosic, gazetecilere yaptığı açıklamada, Manchester United kulübüne yaptığı başvurunun kabul edildiğini belirtirken, yeni kulübüne ara transfer döneminde geçeceğini söyledi.

Premier Lig kulübü, transfer ücretine ilişkin bir bilgi vermezken, Sırbistan medyası, bu rakamı 3,5 milyon Euro olarak açıkladı.

Sırbistan milli formasıyla Pekin 2008'deki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan 21 yaşındaki oyuncu, ülkesinde, ince vücut hatları nedeniyle ''Bambi'' lakabıyla anılıyor.

Öte yandan, ''Sırp Kaka'' olarak bilinen 17 yaşındaki Adem Ljajic'in de Manchester United ile görüştüğü iddia edildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Manu bu kadar fazla sağlam kanat oyuncusunu ne yapacak.
    Tosic Could be next Ryan Giggs.

Nesil
    2006

Everton - Aston Villa maçı mükemmeldi. Uzun süredir bu kadar güzel bir maç izlememiştim. Üç dakika uzatılan maçda son uzatma dakikasına girerken Aston Villa 2-1 önde idi. Ama Everton Lescott'un attığı mükkemmel bir gol ile eşitliği sağlasına rağmen A.Villa'lı Young'a engel olamayıp maçı 3-2 kaybettiler.

İddaa'da Everton'a oynayınca ne yazıkki kaybettim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Tugay Tarihe Geçecek

Blackburn Rovers´ta kaptanlığa kadar yükselen Tugay Kerimoğlu, şimdi bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Paul İnce´den görevi devralması beklenen Souness, yardımcısı olarak ‘Tugay´ı düşünüyor.
    Premier Lig’de forma giyen ilk Türk oyuncu olarak adını tarihe yazdıran Tugay Kerimoğlu, şimdi de antrenör olarak bir ilke imza atmak üzere...
    Ligde sıkıntılı günler geçiren ve son alınan Liverpool yenilgisinden sonra görevden alınmasına kesin gözüyle bakılan Paul İnce’in yerine Graeme Souness’ın geçeceği konuşulurken, yardımcı konusunda da Tugay’ın ismi ön plana çıktı. Taraftarlar tarafından da çok sevilen bu ikilinin yarın yapılacak görüşmelerin ardından Rovers’ın yeni teknik ekibi
    olacağı konuşuluyor.

mynet
    (/s)

Nesil
    2006

Helal olsun Tugay Kerimoğlu'na yıllardır orada bizi en güzel şekilde temsil ediyor. Umarım antrenörlükde aynı başarıyı gösterek bizi en güzel şekilde temsil eder.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Tugay'a. Orada da simge oldu. Umarım birgün Yuvasına Teknik Direktör olarak döner.

Tugay'a yakışır.Bu görevin üstesinden gelir

Tugay Kerimoğlu hayranlıkla izlediğim bir futbolcu yıllardır.Eminim ki Souness ile çalışacağı dönemin ardından Souness koltuğu Tugay'a bırakacaktır ve Tugay sembol olduğu Blackburn kulübünde teknik direktörlüğe başlayacaktır.

Nesil
    2006

Aklıma geldi, Tugay daha önce Celtic'de mi oynamıştı?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Rangers'ta oynadı sanırım..

Tuncay yine boş geçmedi bu hafta da. Bu sene ligde 4.golü oldu bu sanırım ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Glaskow Rangers'da oynamıştı Batuhan.

Avrupaya gidip dikiş tutturan, Türkiye'de yeteri saygıyı göremeyeceğini bilen, geri Türkiye'ye dönmeyip ısrarla avrupada kalan ve sonucunda bunun meyvelerini alan akıllı futbolcularımızdan birtanesi. ( Ki bu futbolcular bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar az. ) Helal olsun.

Thumbs up Abdülkadir Kayalı Chelsea'de...

Ankaragücü'nün alt yapısından yetişen ve hala paf takımında oynayan 17 yaşındaki futbolcusu Abdulkadir Kayalı Chelsea'ye transfer oldu.

2009'a kadar başkent ekibiyle sözleşmesi bulunan ancak bunu tazelemeyen Abdulkadir önümüzdeki sezon Londra'da futbol yaşamını sürdürecek.
    Ankaragücü'nün altyapısında yetişen ve halen bazen paf takımında ve bazen de A takımda orta saha ve ön libero pozisyonlarında oynayabilen Abdulkadir 1991 doğumlu. Antalya'da yapılan U 17 Avrupa Şampiyonası'nda sergilediği başarılı oyunu ile dikkatleri üzerine çeken ''Ankaragücü'nün'' 1991 doğumlu Abdülkadir Kayalı otoriler tarafından turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.
    Son 3 karşılaşmada sergilediği başarılı oyunla turnuvanın yıldızı olan Abdülkadir Kayalı'ya dünyaca ünlü İngiliz kulübü Chelsea talip oldu. Geçen yılda uluslararası arenada sergilediği oynla dikkatleri üzerine çeken Abdülkadir Kayalı, İnigiltere'den Manchester City'nin de transfer listesine girmişti ama o Chelsea'yi tercih etti. Londra ekibine toplam 2 milyon YTL'ye malolan Abdulkadir 5 yıllık anlaşmaya vardı.
    Ankaragücü'ne 5 yıllık ımza atmadığı için istenmeyen adam ilan edilmesinin doğru olmadığını belirten genç yetenek, "Kesinlikle böyle bir şey yok. Ben 2 trilyon karşılığında Chelsea kulübü ile anlaşmaya vardım. Ankaragücü'nden bana herhangi bir baskı yapılmadı. Bu duruma anlayış gösterdiler ve ben de kararımı Chelsea'den yana kullanarak, Ankaragücü'ne imza atmadım" diye konuştu.
    Genç yetenek 4 kez U-15, 20 kez U-16 ve 6 kez U-17 olmak üzere 31 kez milli oldu.

sakary Ali Misafir

hadi bakalım Türk futbolu için yeni bir yetenek mi yoksa?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Türk futbolu adina sevindirici.

Mesaj Yetkileri