Quote Originally Posted by juanov View Post
başarılar ikiniz de çok istikrarlı görünmüyorsunuz gördüğüm kadarıyla puan tablosu alabilir miyiz?
Puan durumunu bu akşam 10. maçlarla birlikte yayınlayacağız.Bu arada istikrarsızlık mı? Ben istikrar abidesiyim özellikle beraberliklere aboneyim Bu kadronun çok genç olmasından kaynaklanıyor.Diarra ile birlikte en çok saha tecrübesi olan kişi bir sezon sahalardan uzak kalınca başka bir anlayışa döndük.Yakında pozitif bir ivme kazanırız.Zaten bu ivme ilk sinyallerini verdi fakat şanssızlığa kurban gittik

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
İkinzdede düşme var bu aralar abi seri galibiyetler almaya başlayın tekrar yoksa monicayı lyon götürecek
Düşen Serkan abin Denizcim ben düşmem abisi,10. idim hala 10. yum Bu arada 6 maç 8 puanım var.Liderin 6 maç 14 puanı var.Serkan abinin 5 maç 10 puanı mevcut.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
zor bir lig ve sizde bu zorlukları yaşıyosunuz sanırım.kaan abi s.ldeki galibiyet helek deplamsnda baya yi olmuş
Valla Mustafacım çok fizik mücadeleye dayanan bir lig.Maç sonu istatistikleri benim oynadığım İspanya ligine göre 1.5 kat mücadeleyi gösteriyor.Biraz Avrupa'da başarı kazanabilirsem ligde zaten bir yerden yetişiriz umarım daha çünkü kopma yok,tipik Fransa ligi.Herkes çok puan kaybediyor