bende besiktasla bir oyuna baslamistim. nuri sahin ,luchetti,mehmet topuz,appiah,fabio aurelio yu transfer ettim. sezon basinda gercekten fena gitmiyorken ilk 4-5 mactan sonra buyuk dusus yasandi her mac 1-1 1-0 bitiyordu. ligde 3.lukten 6. liga dustum. uefa kupasi gruplarinda bir puanla sonuncu oldum o puanida son macta aldim =). hic kimse bana taktik bilmiyorsun sunu dene bunu dene demesin cunku hayatim boyunca fm oynadim ve hic boyle olmadi. oyun kolay olsun demiyorum zorluk iyi tamam ama oyun motoru anormal bana gore.o kadar iyi kadroma ragmen cok ilginc ve sacma olaylar oluyor.

neyse o oyunu kapadim yeni oyun actim. yeni oyundada mehmet topuz emre gungor serkan kirintili yi aldim sadece gokhan zan ve hakan arikan i sattim. ligde 4 macta 1 galibiyet 2 beraberlik 1 maglubiyet ile 8. siradayim. uefa kupasinda ise ilk turu gectim ama ikinci turda inonude dortmund a 3-0 yenildim. hic bir macta etkisiz oynamiyorum. en az karsi takim kadar iyi oynuyor takim ama gol yok yada sacma sapan kartlar sakatliklar yada goller oluyor. umarim ilk yamada bunlar duzeltilir.