1 ile 30 arası toplam 437 sonuç

Konu: Football Manager 9.2.0 Yaması Hakkında

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    AbartıLan şişiriLiLen oyuncuLarı da düzeLtsinLerde. MeseLa Dario Srna gibi. Ne idi beLirsiz adamLarın oyunda kraL gibi gezmesi benim canımı sıkıyor.

Bence Cardozo da abartılmış .... bu arada benim kareyer bölümündeki başlıgındaki 4. sezonu 5. sezon olarak editleyebilirmisiniz ?

pardon,roosi editlemiş ...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Hocam azcık Türkiye Data'sını da güncellesinler geçenlerde FM 2007'nin Data'sına baktım o zamanki Baros'la, Kewell'la, Lincoln'le şimdikilerinin arasında dağlar kadar fark var.FM 2007'de Baros pace, acceleration, off the ball 17; dribbling, finishing, comprosure, 16 ne oldu da bu özellikleri birden düşürme gereği duydular?Lincoln'ün strenght, stamina 14'ken 10'a düşmesi hata lütfen oyuncuların Data'sı hazırlanırken bir sezonluk performansı yerine kariyerine bakılmalı .Servet ise tam bomba FM'de Tackling 12 ise defans için bu adamın diğer özelliklerini çok iyi bile yapsanız iyi bir defans oyuncusu olamaz özellikleri teker teker ele alıcağımıza lütfen genel olarak ele alınmalı.Bu sorunlara bi çözüm bulurlar inşallah...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

haydi hayırlısı.

Mesaj Yetkileri