1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by Exellence1905 View Post
    abi sen namağlup kapatırsın bu ligi ona eminim marsilya maçlarını kazanırsan marsilyanın üstünde bitirsin gibi gelio bana defansta falan kimler var yenilmedin bi türlü monicanın dikkatini çekmiştir bu umarım
    Valla hiç sorma abisi,namağlup küme düşmeyelim de Yedek forvetlerle 4 gol attık,as forvetlere döndük ki onlarda 20 yaş ve altı şimdi Cavenaghiden sonra hepsi öyle oldu gol atamadılar golüde rakibe attırdık son mata zaten Olmadı yeteneğe falan bakmayıp koyacağım Malili forveti 11'e.Zaten Cavenaghide gitti başka çare yok Defans sağlam. 4 lü Eduardo(Wendel),Planus(Diomandé),Henrique,Chalmé'den oluşuyor.

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Bordo çok şanssız başlamış. En önemli oyuncusu 6 ay yok.
    Yarışta Marsilya daha önde olur gibi görünüyor..

Başarılar her ikinize de
    Çok teşekkürler.Valla birinin bacak diğerinin kol gitti son kozomuz Defour ve Gourcuff'a artık zırh yaptırdık maçlara öyle çıkacaklar

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Bordo nun şansssızlıklar pesini bırakmamış bu sene ligte herkes köto lyon
    Aslında tam Fransa ligi gibi de bir Lyon absürd gidiyor benle beraber Bende nasıl olsa Lyon şampiyon olur diye Lyon'u altıma alırsam birinci olurum stratejisi uyguluyorum

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    berabere kalmaya çalışsan bu kadar kalamazsın heralde
    Yok kazanmaya çalışırken berabere kalıyorum berabere kalmaya çalışırsam fark falan atarım abisi o yüzden denemedim Iddaa'nın en çok kazandıran takımı olduk galiba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Smile

Çok eksik bir forvet hattı ile maça çıktık.Maçtan önce ümitsizdik.Oyunun bir anında bocalasakta Sporting karşısında aldığımız 2-1 lik galibiyet ile Şampiyonlar Liginde 3 maçta 7 puan yaptık.Fakat bu bebelerle daha ne kadar gideceğiz bilemiyorum.Çok süper pozisyon kaçırıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Maça çok iyi başladık bir anda 3-0 oldu skor Niang ve Ben Arfa sakatlanınca devre arasında onları oyundan aldım. 2. devre etkinliğimiz azaldı Porto gelmeye başladı. Orta sahada genç kaboreyi aldım oyuna iyice ezildik ve zar zor 3 puanı aldık. Ben Arfa 1 ay yok .

Mesaj Yetkileri