Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 104 sonuç

Konu: Trabzonspor-Fenerbahce

Quote Originally Posted by Neron_FB
    bence anelkanın tek forvet çıkacağı bu maçta fener galip ayrılır sahadan..Ben daha çok kayseri erciyes maçından çekiniyorum ama allahtan o maç bizim sahamızda...

Ama seyircisiz..

Maç çok çekişmeli gider ( Fenerbahçe Şampiyonluğa; Trabzonspor UEFA'ya oynuyor ve ayrıyeten ligin güçlü ekiplerinden ) ama Fenerbahçe alır gibime geliyor

İsteğim Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi ama zor gibi..

Ben 02 diyorum
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu macın skoru :kimse alinmasin ama
    FB:2-Ts:0 Goller Stephan appiah ve Anelka

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

daum fenerbahçenin başındayken trabzonda takılmadı ..bu da ayrıntı olsun..evvelden biri demişse de sağlık olsun .

hakem selçuk dereli... yoruma gerek yok herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    daum fenerbahçenin başındayken trabzonda takılmadı ..bu da ayrıntı olsun..evvelden biri demişse de sağlık olsun .
    o zaman şuda dipnot olsun ..."bu böyle sürüp gidecek diye de birşey yok"...dimi ama

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    ona bakarsan halilhodzicte hic derbi kaybetmedi...

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

96nın rövanşını Trabzon alıcak bence maç 1weya0 (iddaa ya göre söledim)beraberlik feneri şampiyonluktan eder we bu da Trabzon için alınmış bi rövanş olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe rahat kazanır..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by BaTuHN
    96nın rövanşını Trabzon alıcak bence maç 1weya0 (iddaa ya göre söledim)beraberlik feneri şampiyonluktan eder we bu da Trabzon için alınmış bi rövanş olur
    Geçenlerde birinin söylediği çok doğruydu..Kim olduğunu hatırlamıyorum..Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra rövanş mövanş söz konusu değil onlar UEFA adına çıkıp kazanmaya çalışacaklar sadece..
    Ancak FB'nin bu saatten sonra puan kaybına tahammülü yok alıcaktr maçı FB
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Trabzonspor u caN-I GönüLden destekliyorum hadi TS

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

gecen hafta gsyi cok rahat yenecegiz demiştim saolsun oyuncularımız yuzumu kara cıkarmadılar..bugun de macın zorlu gececegını eger ts yattara-fatih-gokdeniz-scw.. ile beraber aynı anda oynarsa fbnin rahatca yenecegini iddia ediyorum..bu mac berabere bitmez..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bende onların hepsi birarada oynarsa tam tersi olacagını düsünüyorum

Quote Originally Posted by Neron_FB
    Geçenlerde birinin söylediği çok doğruydu..Kim olduğunu hatırlamıyorum..Trabzonspor şampiyon olmadıktan sonra rövanş mövanş söz konusu değil onlar UEFA adına çıkıp kazanmaya çalışacaklar sadece..
    Ancak FB'nin bu saatten sonra puan kaybına tahammülü yok alıcaktr maçı FB
    Ben demiştim büyük ihtimal onu ve yineliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Bugün fenerbahce kolay bir galibiyet alır bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Default Trabzon’da dev randevu

Önümüzdeki sezon UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen Trabzonspor ile Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe bugün karşı karşıya gelecek.

TRABZON - Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maç, saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Selçuk Dereli yönetecek.

Galatasaray’a kaptırdığı liderliği geçen hafta ezeli rakibini farklı skorla yenerek averaj üstünlüğüyle geri alan sarı-lacivertliler, ligin son iki haftasına da aynı durumunu sürdürmekiçin 3 puana şartlandı.

FENERBAHÇE’DE 3 EKSİK
    Sarı-lacivertli takımda sarı kart cezalısı Luciano, sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Nobre ve ameliyat olan Kemal bulunmuyor.

Hazırlıklarını, Samandıra Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla tamamlayan Fenerbahçe, son antrenmanında taktik çalışmalar yaptı. Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a gitti. Sarı-lacivertli kafilede kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler de bulunuyor.

DAUM ‘DALYA’ DİYECEK
    Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde 3 sezondur Trabzonspor ile yaptığı maçlarda yenilmeyen sarı-lacivertlilerde bütün hesaplar galibiyet üzerine.

Fenerbahçe, Alman teknik adam yönetiminde bordo-mavili ekiple ligde yaptığı 5 maçta, 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Alman çalıştırıcı, kendisi için ayrı bir anlam taşıyan karşılaşmayla Fenerbahçe’nin başında 100. lig maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler Daum yönetiminde çıktıkları 99 lig maçında, 72 galibiyet, 14 beraberlik, 13 yenilgi aldı.

MUHTEMEL 11
    Teknik direktör Daum’un sarı kart cezalısı Luciano ve sakatlığı bulunan Nobre’nin yerine ilk 11’de Önder ve Anelka’ya yer vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 ise şöyle: Rüştü, Deniz, Önder, Servet, Ümit, Selçuk, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex, Anelka.

3 FUTBOLCU SARI KART CEZASI SINIRINDA
    Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe’de 3 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Tuncay, Mehmet ve Serkan, forma giyip 1’er sarı kart daha görürse 33. haftadaki Kayseri Erciyesspor maçında cezalı duruma düşecek.

Sarı-lacivertlilerde 3 sarı kartı bulunan bir diğer oyuncu Nobre kadroda yer almıyor.

TARAFTAR AKINI
    Önemli maç için Fenerbahçeli taraftarlar çeşitli organizasyonlarla Trabzon’a gidiyor. İstanbul’dan 3 taraftar otübüsü ve 2 uçağın Trabzon’a hareket edeceği öğrenilirken, bazı illerden de taraftar gruplarının maç için organizasyonlar yaptıkları ifade edildi.

TRABZONSPOR CEPHESİ
    Trabzonspor, Fenerbahçe ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç yönetiminde basına kapalı olarakFenerbahçe maçının son taktik çalışmasını gerçekleştiren bordo-mavili takım, maç saatini beklemeye başladı. Kulüp başkanı Nuri Albayrak ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de çalışmanın bir bölümünü izlediği kaydedildi.

MUHTEMEL 11
    Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan bordo-mavili takımın karşılaşmaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor: Jefferson, Fatih Akyel, Stepanov, Erdinç, Lee Yong, Hüseyin, Adem,Szmykowiak, Gökdeniz, Fatih, Yattara (Hasan Üçüncü)

Teknik direktör Halilhodziç’in çift kale maçında, Yattara ile Hasan Üçüncü’ye değişmeli olarak as takımda görev verdiği öğrenildi.

TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE 93. KEZ
    13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 32 yıllık rekabette, genel toplamda Trabzonspor’un, lig maçlarında ise Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor.

Bordo-mavili ekip, geride kalan 92 maçtan 34’ünü kazanırken, sarı-lacivertliler bu süre içinde 33 galibiyet elde etti. Taraflar 25 maçta eşitliği bozamazken, Trabzonspor’un toplam 107 golüne, Fenerbahçe aynı sayıda golle yanıt verdi.

LİGDE FENERBAHÇE ÜSTÜN
    Trabzonspor ile Fenerbahçe, Birinci Lig’de şimdiye dek 63 kez karşı karşıya geldi. İki ekip arasında bugüne kadar ligde yapılan 63 maçta, sarı-lacivertlilerin, bordo-mavili takıma karşı galibiyetlerde 23-20’lik üstünlüğü bulunuyor.

İki ekip arasında bugüne dek yapılan 20 lig karşılaşmasında ise eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe’nin ligde attığı 78 gole, Trabzonspor 69 golle yanıt verdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maç 2-2 bitmişti.

TRABZON’DAKİ MAÇLAR
    Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Trabzon’da yapılan maçlarda bordo-mavili takımın üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında şimdiye kadar Trabzon’da yapılan 36 resmi ve özel maçta Trabzonspor’un 18, Fenerbahçe’nin ise 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar Trabzon’daki 10 maçta da eşitliği bozamadı. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor 44, Fenerbahçe ise 26 gol attı.

Geçen sezon Trabzon’da yapılan maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmıştı.

FENERBAHÇE, LİGDE 8 MAÇTIR YENİLMİYOR
    Bordo-mavili takım karşısında ligdeki son mağlubiyetini 8 Aralık 2001 tarihinde Trabzon’da yapılan maçta 2-1’lik skorla alan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadıkları 8 lig maçında da yenilgi yüzü görmezken, bu süre içinde 6 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

--ALINTIDIR--
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Trabzonspor 1-0 Fenerbaçhe
    Gol:Miroslaw Szymkowiak
    İşte bu!

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by BaTuHN

dediğim çıkıcak galiba fener trabzondan puan alamıycak

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

trabzon:1 fenerbahçe:2

semih attı

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

o pozisyonları kaçırırsan fener atar bu kadar basit

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

trabzon:1 fenerbahçe:3

yine semih

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

2-3 fatih tekke
    manyak yağmur var stad da

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bitti kazandık çok şükür..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

artık şampiyon da belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

bence daha belli değil haftaya seyircisiz bir maça çıkacağız her şey olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon bir sürü pozisyon yakaladı sonlara doğru ama ne yazık ki olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Maçı "Fatih Akyel" verdi...GALATASARAY macında aslan kesilen Trabzon buldugu tek net pozisyonda gölü atıp,yattı.O macta kale bosken "Fatih Akyel" topu cıkarmıstı iki kere fakat nasıl oluyorsa aynı Trabzon Fener macında 2. gölü resmen atmıyor ve macada yatmıyordu,"Fatih Akyel" ikinci golün asisttini yapıp Fenerbahceye 3 puanı hediye etti...Hadi Hayırlısı,gelde altında kasıt arama...

Nesil
    2006

trabzon 1-0 öne geçince fener maçı alamayacak sandım ama Fenerin şansı vardı 2-3 yendik çok mutluyum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Maçtan sonra ohhh çektim ya...Neyse inşalah haftaya BJK gs'yi yener biz de erciyesi yenerz ve son haftaya bırakmayız işi....
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Trabzonspor çok kötü oynadı. Beraberliği bile hak etmedi bence. Bizim amatörce yaptığımız defans hatalarından geldi goller. Fenerbahçe de çok yavaş oynadı. Geçen hafta oynadığı gibi baskılı ve hızlı oynayamadı. Yalnız Fener 1-0 geri düştüğünde bile ben Fener'in kazanacağını biliyordum çünkü arada bariz bir fark var.

Selçuk Dereli'den nefret ediyorum. Bütün sezon çileden çıkarttı Fenerbahçe taraftarlarını. Bu maça atanması da düşündürücü. Son maça da atanırsa şaşırmam. Bence çok art niyetli bir hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Fenerbahce şampiyonluğu garantiledi gibi.

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri