Öncelikle, çekmeceler, tabakların, çatalların ıvır-zıvırların olduğu yerler. Sığabilecek şeylerin altlarına bak. Olmadı feyktir başka odalara sark.![]()
Öncelikle, çekmeceler, tabakların, çatalların ıvır-zıvırların olduğu yerler. Sığabilecek şeylerin altlarına bak. Olmadı feyktir başka odalara sark.![]()
Benim MSN'dede 2 Emo var.
-HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
-sevqiyi yaLn ednLere sahte sevqiLiLere PAYD0S!bi yazr demş ya sen qit ask bana kLsn bnde diorm ki bn brdaım koLpa askn snde kaLsn
Bunlar pek Emo sayılmaz Atıl.(:
Çikolatalar hiç bir yerde yok.
Bu arada benim msn'dede Emo var.
Chok_Cix_-_Oske
Mesela Emrah Emo Olursa Böyle Oluyor Şemsi Abi![]()
Ş-emo abi şüpheleniyorum senden.Saçını uzatmandan,isminden,davranışlarındanGerçekleri açıkla Ş-emo abi.Emo musun değil misin
![]()
Bi arkadaş vardı bunLardan bi tanesiyLe tanıştı sana nie emo dioLar adın emre mi diye sorduydu az güLmediydim ya![]()
Şey gibi oldu bu.
Benim arkadaş bana senin PS2 hangi marka diye sormuştu.
Bende dalgasına Philips demiştim.Ha tamam o zaman diyip gitmişti.O gittiğinde tüm arkadaşlar kopmuştuk.![]()
Aygün emo oLabiLecek son kişidir herhaLde Şemsi![]()
Emo muhabbetini kapatalım yoksa aygün bizden şüphelenmeye başlayacak.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Selamun aleyküm...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Aleyküm Selam.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Açılsın açılmasınada moraller bozuk yahu.Geçen sene bu vakitte 2.turu geçtiğimizden, sevinçten uyuyamıyorduk.Şimdi ise üzüntüden uyuyamıyoruz.![]()
TSİ uyudu galiba bi ben kaldım
kimse var mı ???
Ben burdayım![]()
Takip ediyorum zaten ama pek yorum yazmam![]()
Açıl kafe açılİstanbul'a vardık
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.