-
11.Aralık.2007, 03:29
shamur1 ben Lincoln'nun teknigi kesin artmali demedim artar mi acaba diye sordum bu bir. mesajimin son cumlesi cok acik ve net "gerci bi puan cok onemli degil sadece sormak istedim." Artmis veya artmamis cok da umrumda degil bu sadece bi soru idi ki Omer abi cevap vermemis ya okumadi ya da ciddiye almadi yani ya artmistir ya da artmicaktir zaten cok onemli degil diyorum. Yani benimle kisisel problem yasamak icin o kadar caba sarf ediyosun ki cok komik oluyosun artik. kendini rezil ediyosun sadece. Ben sana karsi bisey yapmiyorum ama senin yanlis zihniyetinin ne bu arastirmaya ne de oyuna faydasi var onu gostermeye calistim biraz.
Iki yazilarimi iyi okuyup algilayamiyorsan ve kendi yazdiklarini dahi algilicak kapasiten yoksa yorum yazma. Sen resmen bi yazinda konu Yattara olunca eminim oyuncuyu mac motorunda dikkatli izlemiyorsunuzdur baskalarina gelince soyle bizimkine gelince boyle gibi bi yorum yaptin bu fanatik bir dusunce yapisinin cok acik olmasa da ip ucudur. Ben sana fanatik demedim zaten ama fanatiklige dogru giden bi fikir yansitigini belirttim arada fark var.
Uc ayni seyi defalarca yazmaktan biktim ben hic bi zaman Yattara artsin veya artmasin demedim sadece senin gibi oyunu daha oynamamis birisi olarak artis isteme sebeplerinin dogru olmadigini ve artis icin ne tur bi bakis acisi ve anlayisa sahip olman gerektigini anlatdim. Neden dogru degil cunku cok yuzeysel ve ezbere. Neden oyle cunku oyundaki bi cok onemli faktoru hesaba katmadan yapilmis. Iyi cok guzel hos Yattara'yi yillardir takip ediyorsun bu onemli ama bi de oyunu iyi bi sekilde anlamak Yattara'nin sahada yaptiklarinin nasil oyuna cevirilcegini de bilmek lazim asil sorun burada zaten. Ama sen nedense olayi abska yerlere cekmekte israr ediyosun...
Dort, ayrica teknik ve orta acma cok farkli ozellikler mesela teknik istatistik ile olculemez bi oyuncuda ya vardir ya yoktur kimisi daha tekniktir kimisi daha az tabi dereceleri herkezin bakis acisina gore degisir ama orta acma ozelligi biraz daha istatistiksel bi olaydir. Ama teknik icin bile bi oyuncunun teknigi oyunda fazla yuksek veya dusuk ise bu mac motorunda ve oyundaki istatistiklere de yansir o zaman dusmesi veya artmasi gerekebilir... Sonucta her ozellik virbirini etkiliyor amac en gercekci oyuncu profilini cizmek ise hersye hesaba katilmali.
Last edited by Vieri : 11.Aralık.2008 at 01:21
Mesaj Yetkileri