-
11.Aralık.2007, 07:22
Maçtan önce bazı arkadaşlar Fenerbahçe paldır küldür saldırırsa Kiev affetmez tarzı yorumlarda bulunmuşlardı.Fakat ben böyle bir şey olmayacağını biliyordum.Aragones beklediğim gibi kontrollü oyunu tercih etti.Gerçi elindeki kadro ile ne kadar farklı formasyon deneyebilirdi orası ayrı bir konu ama mutlak kazanması gerektiği maçta oynattırdığı oyun tartışılır yinede..
Yine maçtan önce maçta ilk gol atan ve savunmada daha az hata yapan tarafın kazanacağını söylemiştim.Dediğim çıktı.Fakat çok zevksiz bir maçtı gerçekten.Bir futbolsever olarak heyecanlandıracak pozisyonlar neredeyse hiç yoktu..
Fenerbahçe'nin geçen seneki kadrosundan 3 değişiklik (Zico-Aragones,Kezman-Güiza,Aurellio-Josico) olmasına rağmen neden bu kadar kötü olduğu konusunda açıkcası fikrim şudur:Geçen seneki kadroda birlik,beraberlik,inanç üst düzeydeydi.Takım olma bilinci en üst seviyedeydi.Ve başarılar böylece geliyordu.Takım olmanın önemini daha önce bir çok kez gördük ve tekrardan şahit oluyoruz..
Ayrıca bir arkadaş takım ligde çok iyi Avrupa'da neden böyle tarzından bir şey söylemiş.Açıkcası Fenerbahçe ligdede çok farklı oynamıyor.Duran top,uzaktan goller ve iyi savunma Fenerbahçe'nin şu an ligde üst sıralarda olmasını sağlayan baş faktörler.Tabii Turkcell Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi arasındaki farktan dolayı ligde bir şekil kazanmasını beceren Fenerbahçe Avrupa'da fena tökezledi.Geçmiş olsun..Umarım bazıları gereken dersleri almışlardır..
Mesaj Yetkileri