1 ile 30 arası toplam 168 sonuç

Konu: Dinamo Kiev - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi G Grubu 6.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

70 küsür yaşında bir adamda ne beklersinki.

Kendin dedin oyuncular kötü diye.Peki bu oyuncular neden kötü??

Çok kaliteli oyuncularımız var.Ama hiç biri Aragones'i sevmiyor.

Biri diyor Aziz Yıldırım'ın suçu yok.Biri Diyor Aragones'in suçu yok.

Peki kim suçlu kardeşim.Rüyamı bu?Biri beni cimciklesin.

Sheriff Misafir

Yaşını geç, sahaya çıkıp koşmuyo ya, adam avrupa kupası almış beni kimse bu adamın futbol bilmediğine ikna edemez.. Bu adamın getirilmesi mantıksız bir hareket değildi..

Oyuncularda tüm suç, oyuncuların bu kadar seçici olma lüksü yok özelliklede bu tür maçlarda.. Yok teknik direktörü sevmiyormuş, yok bilmem neymiş, geçsinler bu ayakları, futbolcuysan bu işten para kazanıyorsan işine bakacaksın.. Aziz Yıldırım'da da Aragones'te de bir nebze hata var ancak asıl suçlu %80 futbolculardır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Yaşını geç, sahaya çıkıp koşmuyo ya, adam avrupa kupası almış beni kimse bu adamın futbol bilmediğine ikna edemez.. Bu adamın getirilmesi mantıksız bir hareket değildi..

Oyuncularda tüm suç, oyuncuların bu kadar seçici olma lüksü yok özelliklede bu tür maçlarda.. Yok teknik direktörü sevmiyormuş, yok bilmem neymiş, geçsinler bu ayakları, futbolcuysan bu işten para kazanıyorsan işine bakacaksın.. Aziz Yıldırım'da da Aragones'te de bir nebze hata var ancak asıl suçlu %80 futbolculardır..
    Evet çok iyi biliyor futbolu.Semih'i Sağ açık,Ali Bilgin'ide Sağ Bekte oynatarak bana ne kadar futbol bildiğini gösterdi.Bugünde Uğur Boral'ı Sağ Kanatta denedi.

Mesaj Yetkileri