-
11.Aralık.2007, 16:57
Son yılların en kötü teknik direktörü Aragones bence. Lorant bile ondan daha iyiydi. Uzun yıllardır Fenerbahçe maçlarını izlerim, kazanırız kaybederiz, fark yeriz ama dün gece ki kadar hiç bir maçta sinirlenmedim. Sinirden ağlayacaktım neredeyse ve bunun sebebi de Selçuk sakatlanmış ve yerine Maldonado'nun girdiğini görmem oldu.
Kimse Aragones'i savunmasın, sen geride olduğun ve mutlak kazanmak zorunda olduğun bir maçta Selçuk sakatlanıp çıkınca yerine Maldonado'yu alıyorsan gerçekten yazık, rezillik. İlhan'ı bu güne kadar hiç denememiş olsan da maçı kazanmak için alacağın oyuncu o olmalıydı.
Tabi çok sinirlendim ama nereden bileyim Aragones'in Alex'i de çıkaracağını. Sakatlığı var sandım ama yokmuş. Alex'i oyundan nasıl alırsın yahu, maçı kazanabilmek için en önemli silahın duran top ve Alex dışarıda. Gördük Carlos, Deivid ve Uğur'un nasıl duran top kullandığını.
Parası neyse artık verilsin ve gönderilsin Aragones. Tazminat için tutuluyorsa avrupadan elenince kaybedilen paralar düşünülsün. Yönetimin belki de bu sezon yapacağı en olumlu hareket olur göndermek. Bu saatten sonra takımı düzeltse bana ne? Avrupada rezil olmuşuz. Herhangi bir Türk antrenör de ligde Aragones kadar idare eder takımı hatta daha iyi bile olabiliriz.
Maldonado ve Ali Bilgin değişiklikleri fiyaskodur. Aragones resmen beni kovun demiştir. Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir ve bu formayla dalga geçemez. Artık kov Aziz Yıldırım. Sonra da bu formaya yakışmayan oyuncuları takımdan uzaklaştır. Bu sene geleceğin takımını yapacağız de ve taraftara bunu inandır, ligde ilk 2'ye giremesek de taraftar arkanda olur. Giderayak artık bunu gerçekleştir, bu kadar sene başarıyla sürdürdüğün başkanlığı bıraktığın dönem kötü anılma.(Ailevi sebepler nedeniyle mayısta aday olmayacağını düşünüyorum Aziz Yıldırım'ın)
Mesaj Yetkileri