1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Doğru Transfer Yapabilmek

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zqr View Post
    1- Kiralama olayı sonuna mantıklı 2 takımın cıkarları var Dogru
    2*transfer listesine bakarak almak (nani vaart ben de aldım) Dogru
    3- yas dedıgın gıbı istersem 40 yasındakı oyuncuyu oynatırım ii oynuysa eger

AMA sonrakı satıstan %50 pay vermek ligte 50 gol atınca 50 milyon vermek
    bunlar oynun zaafları bence hile bile denilebilir ha girmissin tranfer bütçeni sonuna kadar yapsınsın ha bunları yapmıssın

Eski fm birinde tam hatırmıyom 100 milyon paund vardı topmlamda
    10 milyon peşin ver ligte 50 mac sonrasına 40 milyon ver sonra 50 mac oynatmadan satarak(dünya capında adamlar aldıgından 50-60 miyona gdiyor oyuncular(abartı degil birebir gördum) böyle 5-6 oyuncu dünya capında oyuncu alan arkadas biliyorum
    sonuc itibariyle 50 milyon 5 super transfer yapmısıın yada transfer butcen 200 olmus YANLIS mıyım sizce
    E tabi bir nevi hile sayılabilir; fakat şöyle bir durum var, en basitinden Türkiye'nin 3 büyük kulübü dediğimiz BJK, FB ve GS'nin transfer bütçeleriyle, Avrupa'nın vasat takımlarının transfer bütçeleri aynı..Oyundaki bu dengesizliğe karşı bu tür küçük oyunlar yapmakta pek sakınca görmüyorum açıkçası ..

Nesil
    2009
    Yer
    Football Manager 09

Smile

Quote Originally Posted by WebMaster91 View Post
    E tabi bir nevi hile sayılabilir; fakat şöyle bir durum var, en basitinden Türkiye'nin 3 büyük kulübü dediğimiz BJK, FB ve GS'nin transfer bütçeleriyle, Avrupa'nın vasat takımlarının transfer bütçeleri aynı..Oyundaki bu dengesizliğe karşı bu tür küçük oyunlar yapmakta pek sakınca görmüyorum açıkçası ..

Tamamen Katılıyorum Fenerbahçenin Normal Toplam butcesi 300trilyon transfer butcesı 50trılyon kadar ama oyunda bakıyorum 6250 euro (:

Mesaj Yetkileri