Quote Originally Posted by ibob View Post
Porto'dan fark yersin.Geçmiş olsun.
Porto kim bana fark atmak kim

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Güzel gidiyorsun abi...
Teşekkürler Taylan

Quote Originally Posted by cengavs View Post
dediğim gibi olmuş man utd ye yenilmişsin ama sampdoria da puan kaybetmiş yeni transfer güzel portoyu da çok rahat elersin ligdede harika gidiyorsun
İşte bu bak takımı tanıyosun biliyosun Porto'yu eleyebileceğimi bazıları bilip bilmeden atıp tutuyor

18.maç

Batuhan'ın golleriyle kazandık

FTK Çeyrek Final 2.maçı

Fener etkili oyunuyla maçı 3-0 yapıp durumu eşitliyor ama 90'da Kukeev Fener'in umutlarını bitiriyor

19.maç

Muhteşem oynadık bu maç.Galatasar'ı evimizde bir kez daha mağlup ettik.Böylece hem zirve yarışında bulunan Galatasaray'a bir darbe vurmuş olduk hem de en zor maçların birinden galibiyetle ayrılmış olduk

20.maç

Zorlu Trabzon deplasmanından Uğur'un penaltı golüyle galip geldik

21.maç

Ligde son sıralarda bulunan Boluspor bize zaman zaman zor anlar yaşatsa da galip geldik

22.maç

Porto maçından önce oyuncuları fazla yormamak için yedekleri oynattım.Sivas deplasmanında beraberlikle yetindik

Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

İlk yarı çok kötü oynadık 2 gol yedik.Ama devre arasında takıma öyle bir gaz verdim ki 2.yarı resmen maç için savaştılar.2.yarı oyuna aldığım Diakite önce 80'de vurdu direkten dönen top Helton'a çarpıp girdi.Sonra maç bitti derken 90+5 de sahneye çıktı ve savunmanın arkasında rahat bir şekilde topu ağlara gönderdi

Arkadaşlar bundan sonra ligde 2 kupada 1 maçım var sonra Porto'yla 2.maçı oynicam.Canlı yayın yapıyorum isteyen izleyebilir