1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    abi sende ki bu leo hangi takımdaydı yaw ?
    Oyunun başında Gremio'da.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaşlar merhabalar... ben bayramlaşmak için hanımın memleketine gitmiştim... bu gece açarım belki oyunu... sizleri yalnız bıraktıgım için üzgünüm... takipçilerime teşekkürler... valla çogunuzun da dediği gibi türkiye ligi benim için çok kolay hale geldi... şu anda 5. sezonda ilk devreyi bitirdim ve yine yenilgi yok büyük liglere gideriz belki diyeceğim ama ligler açık değil Aslan'ı avrupada yenilmez yapmak amacımız ....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oyunu açıyorum arkadaşlar... bir süre SS atamam belki çünkü şu anda netten 20-30 kadar Türk sanat müziği indiriyorum müzeyyen senar,berkant,esmeray,zeki müren falan evi meyhaneye çevirdik yaww

ligde şu anda tahmin edildiği üzere lideriz... 17 maçta 13 galibiyet 4 beraberlik... geçen sezon sonunda 4 beraberlik vardı bu sene krediyi erken tükettik... şu anda ligde 17 maçta 36 gol atıp 4 gol yemişim

Avrupada ise bu sezon daha iyiyiz... Benfica,Dinamo Kiev ve Anderlecht takımlarından oluşan grupta 6 maçta 16 puanla sadece 2 gol yiyerek çıktık (onları sa son maçta yedim ) şu anda kura çekilde ve yine Valencia çıktı yaww İnşallah bu sezon geçeriz bunlar ... Geçen sezon aynı turda 1-0 ve 0-1 lik skorlarla penaltılara giden eşleşmede kaybetmiştik...İntikam peşindeyiz yani

Hadi bismillah

Tarih : 01 Ocak 2013
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri