Maç yorumuna gelirsek öyle ezilme filan yok Aykut'u tebrik ederim.Bulduklarını attılar.Bu maçtan sonra Meira ,nın cezası bitsin Servet satılacaktır kendisi 4.5 civarlarında oynadı teşekkür ederiz![]()
Maç yorumuna gelirsek öyle ezilme filan yok Aykut'u tebrik ederim.Bulduklarını attılar.Bu maçtan sonra Meira ,nın cezası bitsin Servet satılacaktır kendisi 4.5 civarlarında oynadı teşekkür ederiz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
HeLal Aykut HatıraLar Sarmıs 4:1 Yanı xD
You'll Never BeatThe Irish !
Tesaduf... =)
Neler,neler kaçıyor yahu![]()
3-0 kaybederek elendim.Hakeme dua etsin Alican.Ligde çıkma karşıma..
![]()
Yapma be Aykut :\ Bütün hevesimiz kaçtı![]()
Biyonik Adam Porto'da
Fenerbahçe'nin zaferi ile sonuclanan 4-1 mata 3 golde de büyük hatası olan Servet Çetin 8.500.000(8.5 Milyon Euro) Euro bedeli ilen Porto'nun kadrosuna dahil olmustur.İlginçtir ki Tsl de sahdece 4 maçta forma giyen Servet'in Porto'ya gitmesiydi...
Linderoth Olympiakos'nun Yolunu Tuttu
G.Saray'ın başarılı ön liberolarından Tobias Jan Hakan Linderoth Yunan ekibi Olympiakos'a 4.500.000 € bonservis maliyeti ile transfer olmustur.Bu oyuncuyu sakatken sattıgımız için çok mutluyum.
De Jong G.Saray'da
Avrupa'nın sayılı ön liberolarından Hollandalı yıldız 15.000.000 € bonservis maliyeti ile kadromuza dahil olmustur.Bize çok yararı olucagından eminim.Orta sahada mükemmel bir savaş bekliyor Hollandalı yıldızı,M.Topal,Appiah,Barıs ile kıyasıya bir tatlı rekabet yaşayacak.
Umut Cimbom'da
Cardozo'nun yedegini arıyorduk.Umut listemizin en son sırasındaydı.Mevlüt,Manucho olmayınca Umut'u yedek takviye olarak kadromuza dahil ettik.3.200.000 € bonservis bedeli ödedik Trabzonspor'a.Transferlerden çok memnunum üstelik daha para var
Sivas kardeş takım olunca galibiyet kolay oluyor degil mi Aykut![]()
Valla Kolay oldu.Lig'de kolay zaten.Taraftar rahat olsun,Şampiyonluk Bizimdir...![]()
Ftk 1.Tur Rövanş
Mükemmel oynadık ilk 10 dk 'de 2 gol bulduk.Bir 10-0 olacak felan zannettim 3-0 dan sonra tempo yu yavaşlattım skoru korumaya yönelik bir taktik ti eger yapmasaydım Aykut'u rezil edebilirim.Turu geçtik
Tsl 18.Hafta
Deplasmanda Ankaragücü'nü çok rahat geçtik.Daha da farklı olabilirdi sonuç.2. yarıya fırtına gibi girdik diyebiliriz.
Tsl 19.Hafta
Evimizde 2-0 kazanıyoruz daha da fark olabilirdi ama azı ile yetiniyoruz yenelimde artık skor önemli degil emin adımlarla şampiyonluga gidiyoruz...
Aykut 4-1den sonra elenmen sana yakısmadı:@
Ayrıca Lugano Türkiye kupası ceyrek ya da yarı final maclarında kırmızı yemeden duramıyor![]()
Tsl 20.Hafta
Herzaman ki gibi ezmemize rağmen Aykut'ta olan şans bizde yoktu ve galiip gelemedik.Kadıköy deplasmanı öncesi bu hiç iyi olmadı ama Kadıköy'de yener telafi ederiz gibime geliyor.
Fark açılıyo.Aykut derbiyi kaybedersen valla bi daha bu konuya bakmıcam sinir oluyorum sonra![]()
Aykut çok ballı adamsın benide yenersin tabi bu balla.Meira,Kewell,Cardozo'dan yoksun cıkıyorum maça amaç 3 puan
..Ah ne kaçtı be
![]()
hatıralar sarsada 4-1 yanınızı Mayıs'ta alırız havanızı
alican takipçinim her türlü yardımı , fedakarlığı yapmaya hazırım kardeş
yeter ki fb'nin üstünde bitir sezonu![]()
Sezonun ilk yenilgisini Gs'ye karşı Kadıköyde aldık.Ne yaptıysam olmadı.Taraftardan Özür diliyorum:/
Tsl 21.Hafta
Aykutcugum Ava giderken Avlandı.G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z
Ne parayla ne pulla aLnımızın akıyLa
tebrikLer aLican (Y)
Uefa 1.Tur İlk Maç
Atletico Madrid'i EZMEMİZE rağmen bir türlü gol atamadık,ve maçta 0-0 bitti Atletico Madrid'i deplasmanda yenmememiz için hiç bir neden göremiyorum.Futbol Umut verici...
Aykut taraftar küsüyor.
Galatasaray'a yenildikten sonra Bursa'yı yensen ne olur![]()
işte işin özü buGs'a yenildikten sonra
FB'ye Barca karşısında başarılar dileriz
![]()
Football is simple,but Football Manager is not