1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by dogancanoz View Post
    abi serdar daha kaliteli bence bu çok açık ömer sadece alım satım(bonservis'ten) para kazandıracak bir oyucuydu serdar da biraz alıştıktan sonra rahat maçlar çıkarmanı sağlayacaktır.Forvet mevkisine eğer bir değişiklik veya takviye olarak MAURO ZARATE'yi öneririm 1 yılda değerini 2 katına çıkardı ve oynadıkça müthiş gelişen bir oyuncu bence bir bak ama sen işini bilirsin yine de bir bak derim ama tabi 2013'tesin sana göre biraz yaşlanmış olabilir şu feneri de bir yende akılları başlarına gelsin BAŞARILAR...

geçenlerde de zarate ismi geçmişti.. belki de sen demişsindir. ben bakmıştım o zaman.. elimdeki mevcut adamlar kadar iyi değil... zaten marquinhos forvet mevksinde değişmez adam oldu... herif çılgın gibi yine de sağol... bir de 8 yabancı sınırı var ve hepsi de dolu benim Barazite ve oscar bile oynayamadıkları için biri satıldı diğeri de satılacak...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KADIKÖY YIKILDI

Türkiye Kupası çeyrek final 2. maçında Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi adeta yere serdi! ilk yarıda skoru 4-0'a getiren Aslanlar 2. yarıda kendilerini fazla zorlamadan maçı tamamladılar... Marquinhos attıgı goller ve oynadıgı oyunla maça damgasını vuran isim oldu.

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri