1 ile 30 arası toplam 314 sonuç

Konu: Fransa'da Monica Duellosu

Hybrid View

Cok güzel gidiyor yav Baba Hamdi sana güveniyorum Anşalılan sansız bir sezon geciriyorsun senden Fatih Terim dönüşü bekliyorum ikinci yarı toparlarsın Sampiyonlugu kacırsan bile Lige ambargo koymanı bekliyorum

King_Theoden sana da basarılar cekişmeli bir kariyer
    dostluk kazansın bence Monica dan vazgecin gidib bir bara Baba Hamdi ve King_Theoden kafaları bir güzel cekin fair play ödülü alın

Basarılar..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by hakanyilmaz1984 View Post
    Cok güzel gidiyor yav Baba Hamdi sana güveniyorum Anşalılan sansız bir sezon geciriyorsun senden Fatih Terim dönüşü bekliyorum ikinci yarı toparlarsın Sampiyonlugu kacırsan bile Lige ambargo koymanı bekliyorum

dostluk kazansın bence Monica dan vazgecin gidib bir bara Baba Hamdi ve King_Theoden kafaları bir güzel cekin fair play ödülü alın

Basarılar..
    Sağolasın Hakancım.Gözüm yan kupalardan en az birinde Ligde ise bir kaç maçlık çıkış yakalarsam sanırım 3. lük için uğraşırım öncelikli olarak Bakalım ligde dönüşümüz muhteşem olacak mı*

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by hakanyilmaz1984 View Post

Basarılar..
    Saolasın Hakancım maksat çekişme olsun Kafa çekme olayını da yapacaz tabe

Şampiyonlar Liginde de yolumuza devam ediyoruz 5 maçta 11 puana ulaştık 2. inter 8 puanda son maçı italyada kaybetmezsek lider olarak kaybedersek 2. olarak üst turdayız

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Kör talihimizden bir türlü kurtulamıyoruz.Rakibin tek net pozisyonu gol oluyor bizim 10 pozisyonun 8'i kale dibi top itleyememe ile alakalı Beraberlik golünü son dakikada Mali'nin genç yıldızı Diabaté ile buluyoruz ve yine beraberlik Hücum hattının tecrubeli isimlerinden Cavenaghi iyileşti.Umarım bize olumlu yansır

Mesaj Yetkileri