Hayır,Ben Durduracağım..![]()
Hayır,Ben Durduracağım..![]()
Salgado hala oynuyormu.Azmi ve bindirmeleriyle sevdigim futbolcu ama yaşı geldi artık Messi'yi tutması zor olabilir ama onu durdurabilir.Tecrübe,hız-teknik-bitiricilik ile ölçülemez tecrübe her zaman 1 adım önde olmak demektir![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Maçtan sonra özür dileyecek mi acaba![]()
Sıkıyorsa Durdur![]()
Kara Murat benim ben durduracam asıl![]()
Yavasss tut sen Messi´yi ...
Barcelona´nin bu sene nasil oynadigi malum,rakipleriyle alay geciyor resmen."Geçen sezonki 4-1'lik mağlubiyeti ve onları alkışladığımız anın videolarını seyrediyoruz"
Xavi Hernandez/
Pep isi saglama almis,oyunculari daha da motive ediyor,haftasonu kacari yok Madrid fark yiyecek.![]()
Şimdi bi de cidden durduruyomuş![]()
Yavaşşşş gel Salgado . . .
Salgado mu durduracakmış![]()
Ben alican'a bu konuda katılıyorum. Tecrübe bir adım öndedir.
Salgado tecrübeli bir oyuncu ama şöyle birşeyde var.
Messi'nin hızı malum.Onun kadar hızlı koşması lazım onu tutabilmesi için.
Servette Sheve için öyle diyordu ama 4-0 yenilmiştik.![]()
Durdurucam diyorsa durdurur.![]()
Şimdi şöyle birşey var Berkay o maçta .Fenerbahçe Defansı önde kuruluydu ve 2 side agır adamlardı (Server-Luciano) her atılan top tehlike oldu.Üstelik Sheva'nın hareketlendigi pozisyonlarda onu hep servet karsıladı.Luciano ve Serkan peşinden bile kosmadı.Servet hep teke tek kaldı ve sheva da hız avantajını kullarak serveti geçti .Ama servet günah keçisi oldu..O maçtada mücadelesi ile çok takdir topladı bence
Real Madrid böyle birşeyi bu derbide yapmıyacagı için .Durdurabilir belki..
Salgado diyorsa vardır bi bildigi![]()
Bence Messi'yi durdurmak istiyorsa Real Madrid en az 2 adam görevlendirmeli bu iş için.Teke tekte çok kolay adam eksiltebiliyor Messi.Ki Salgado onu zorlayamaz bile bence.
So what?
Saike
Mazot 1 YTL olacak.
Bu kadar laftan sonra adam birde messiye adım attırmıyomuş![]()
Bu kadar abartmayın arkadaşlar.Tutulması imkansız oyuncu yoktur dünyada.Ama Salgado tutar mı Messi'yi o bilinmez...
Ben Madrid'i tutuyorum zaten,Salgado'da Messi'yi tutsun...![]()
Aynen bende Real madrid'i tutyorum.Derbiyi inşAllah kazanırlar.Süprizleri severler.İddiada iyi oran veriyorlar![]()
Tutmaktan kastı sakatlamakmı acaba
Valla gecen fmde sag bek ariyodum, Salgado uygun fiyata vardi almadim. Demeki alinmasi gerekiyormus adam Messiyi bile tutabilior![]()
Arkadaslar ilk yari-ikinci yari 1 oynayin,üst oynayin,Barcaya direk oynayin,ama Real Madrid´e oynamayin,yazik olur paraniza![]()
Baran bu maç 02'nin dışına çıkmaz.Yanlış yönlendirip milletin paralarını sokağa atmasını sağlama...
02'ye evinizi,arabanızı,cebinizdeki son parayı basın...
Şaka bir yana ben müthiş bir maç olacağını ama iki takımın yenişemeyeğini düşünüyorum...
Bu kadar da küçümsemeyin takımı.Takımın başına yeni bir isim geçti ve Barcelona'yla oynayacak.Taraftarları çok moralsiz.Onlara moral kazandırmak isteyecekler ve bu maçı almak isteyecekler.İsterse Barcelona sezon boyunca hiç gol yememiş olsun.Bu maça ayrı bir istekle ayrı bir havayla oynayacaklardır.Umarım kazanırlar da..Yorumlarınız bakılırsa Barcelona sanki 5.lig takımıyla maç yapacak.
en güzeli buydu..
espriler bi yana salgado nun messi yi tutması çok zor AMA yinede böyle bir ihtimal var.zamanında galatasaray barça şamp.ligi maçında saviola bizim kaptan bülent e çalım atıp geri dönüp bi daha açılım atardı.tahminimce messi salgado ikilisi de böyle olacak...aklıma gelen başka bir olay da şu:euro 2008 de hakan balta nın c.ronaldo yu oynatmaması ama almanya maçında da aldığı her topu bastian a hediye etmesi gibi bir durum da var...yani uzun lafın kısası:top yuvarlaktır..belli olmaz
inşallah barça kazanır
Valencia bugün eski Real Madrid’li oyuncusu Helguera ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
Unai Emery bu sezon takımın başına geldikten sonra hangi oyuncularla yola devam etmeyeceğini yönetime bildirmişti. Ne yazık ki Helguera menajerin takımda görmek istediği futbolculardan biri değildi.
AS gazetesinde ve Valencia kulübünün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Valencia ile Helguera’nın yolları bugün ayrıldı.
Hildebrand’dan sonra Valencia’nın bu yıl yolarını ayırdığı ikinci futbolcu olan Helguera, Valencia formasını 43 kez giymişti. Bu yıl sadece 6 maçta görev alabilen futbolcunun gönderilmesindeki sebep bu olabilir.
Kadroda yer açmak amacıyla sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen futbolcu takımın en fazla kazanan oyuncularından biriydi. Helguera’nın tazminatının da yaklaşık 4 milyon avro olduğu açıklandı.
Marca gazetesine açıklamalarda bulunan menajer Emery, “Aldığımız kararın hiçbir kişisel gerekçesi yok. Tamamen sportif sebepleri var” dedi.
Emery sözlerine, “Profesyonel futbolcular böyle şeylere hazırlıklı olmalı. Helguera bu olayı fazla büyütmeden olumlu karşıladı. Tokalaşarak ayrıldık” diyerek devam etti.
Bu hafta sahasında oynayacakları Espanyol maçıyla ilgili olarak da Emery, “Sahamızda bu sezon çok güçlü olduğumuzun farkındayız. Son maçlarda aldığımız iki yenilgiyi tekafi edip tekrar moral toplamak için bu maçı kazanmak istiyoruz” diyerek açıklamalarına son verdi.
goal
Salgado tutamaz dedik ama Casillas tutarbende Madrid'e oynayacağım Madrid tarafı olarak