-
barosun ozellıklerı hakkında 1-2 sey yazmak istiyorum baros cok hızlı bi oyuncu hız 16 hızlanma 17 verılebılır aynı zamanda teknıkte 15 drıblıng yapabılecek teknık kapasıteye sahıp olmasına ragmen bu ısı beceremedıgını dusunuyorum drıplıngı 12 olabılır agım şahım bı bıtırıcılıge sahıp degıl 12-13 verılebılır kafa vurmasıda 11 olur....penaltıları gayet duzgun ve ısabetlı kullanıo 16-17 verılebılırr....
lıncolne gelınce rakıbın beklemedıgı hareketlerı yapmakta ustune yok 20 dıcem ama bı yattara degıl turkıye lıgını goz onune alırsak 19 olabılır top ayagındayken cok rahat kesınlıkle 19 olmalı top surmesı 16 dan 15 e cekılebılır lıncolnun hızlanmasının 17 olduguna hatılıyorum fakat hızı 13-14 olur ... dayanıklılıgı 11 uygun aslında fakat oyunda 2 macı ust uste kaldıramıyo 12-13 olabılır....
mehmet topala gelınce kesınlıkle pozısyon alması 10 olmamalı nerde duracagını cok ıyı bılıo 14 verılebılır markajı ve top kapması 15 olabılır.....gucu 13 tu sanırım oyunda onun fızıgındekı bı oyuncu ıcın az degılmı
bıde omer abı lınderohtun ozellıklerını dusurucem demıssın ızlemedıgın bı oyuncunun ozellıklerını nasıl dusurebılırsınkı?en fazla saglıkla ılgılı ozellıklerınde oynama yaparsın dıye dusunuyorum.....
Mesaj Yetkileri