selamlar saygı değer ustalarıma.
ben demiştim demekten nefret ediyorum ama ben değiştim kağan usta. bu fransa ligi acaip bir lig zaten marsilyanın o transferlerle sampıyon olmaması ayıp olur.işte pek ahım sahım transferi olmayan bordeaux nun halı ortada zor lig bu fransa ligi vesselam. ben ikinici sezonda toulouse ile sampıyon oldum ama taktıgımı soylemem. neyse saka bır yana sampıyonlar liginde teklemeden gitmeniz bı ligin ne kadar zor oldugunu herkese gosterıyor.
Gökancım yorumun için saol. Kaan çok şanssız onunda etkisi büyük . Ligde 15 ve 16. haftalarda Rennes ve Lyon karşısında üstünlük kuramadık. Lyon maçında şov yaptık ama Lroiste şov yaptı maalesef onun tıkandığı yerde de direkler yetişti yardıma.
![]()
Sağolasın Gökhancım.Bende şanssızlık,forvet gençliği ve acemiliği de ayrı bir etmen.Şimdi Cavenaghi iyileşti bakalım ne olacak.Son maçta 3 puanı istedik sadece.O yüzden sert oynadık ve Defour'u pozisyona sokmaya çalıştık,bunda da başarılı olduk ama gol Fernando'nun.Sertliğin cezasını PSG deplasmanına Diarra ve Wendell'in çıkamayacak olması ile ödüyoruzMalili genç yıldızımız 3 hafta aramızda yok.
Ligde 17 maçımızda sahamızda Lille ile oynadık maç benim forvetlerim ve onların kalecisi arasında geçti sadece Cana nın füzesi ağları buldu 1-0 kazanabildik ma oyun güzeldi. İnter deplasmanı öncesi moral depoladık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Mustafacım olmadı ama özellikle lyon maçı çok ballıydılarBordeauxta Cavenaghinin dönüşü ile ivme kazandı. Bu arada işte buda 17 hafta sonunda oluşan puan tablosu
Last edited by King_Theoden : 14.Aralık.2008 at 16:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda Şampiyonlar Ligi son maçlar öncesi oluşan durum. Son Maçlar :
İnter - Marseille
Chelsea - Bordeaux
Last edited by King_Theoden : 14.Aralık.2008 at 16:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)