Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: FM2009 - Seçmeler (Yeni Özellik)

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

eğer başka illerdede seçmeler yapılabilirse ben amasya'ya gelirim. kendimi alırım GS'nin altyapısına..

çok güzel bir özellik..

bostakı oyuncular menagerler için gercekten bı soru işaretıydi gecmıste bı kuluplerı olmadıgı ıcın veya genc olup cok az sayıda mac yaptıgı ıcın ıstatıstıklerınden yeterı kadar yararlanamıyoduk scout larda bostakı oyuncuları pek saglıklı secemıyodu neyse hayırlı olsun tum menagerlere

Quote Originally Posted by Alicannike View Post
    Resimde attend trial day dediğine göre maçı izleriz gibime geliyo.Ama bu seçenek altyapı oyuncularımızı seçmemiz içinde kullanırsa çok iyi olur.
    bencede katılıyorum alt yapıda bi ton adam birikiyo onları çekip çıkarması ve yetiştirmeside zor oluyo bencede seçmeler sadece altyapı için olmalı zaten boşta olan oyuncuları görüp scoutlardan bilgi alabiliyoruz mesela 3 güne bölünmüş olsa eleye eleye her sene 25 kişilk bi kadroya indirsek hem daha sonra burdan bildiğimiz oyuncuları çıkartırız hemde sdece asistanın lafıyla bi oyuncuyu a takıma alma veya almama kararını vermek durumunda kalmayız.

bayagı geliştirmişler bu yıl oyunu sanırım

tam benlik bi ozellik harika olucak bence genc oyuncu kesfetmeyı cok sevıyorum ozellikle tanınmayanları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu özelliği hala bulamadım oyunda
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ben bu özelliği hala bulamadım oyunda
    zaten biz bulmuyoruz. seçmeler olacağı zaman futbol federasyonu bilgi veriyor ve katılmak istiyor musun diyor. ben ilk sezonumda kendim katıldım ikinci sezonumda scout yolladım. oradan aldığım 2 oyuncu hala oynuyor takımda. yedekler gerçi. ikinci sezonumda çok bomba bir oyuncu geldi. fenerbahçe ilgileniyor şu an.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

peki bu ne zaman oluyor sene sonunda mı?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    fm

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    peki bu ne zaman oluyor sene sonunda mı?
    sezon başı oluyor. ihmal etmemek lazım iyi adamlar çıkabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende sezon başı olmadı ama?
    Futbolcu Bilgileri

ben 3 sezondur oynuyorum bi kere bile çıkmadı seçme günü?!

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

olmusdurda siz dikkat etmemisinizdir, Turkey trialist 1 - turkey trialist 2 diye oynuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

öle bişi bnde cıkmadı ama ılerlemeye bastıgım zaman kımı zaman goruorum mesela italy trialist 1 - italy trialist 2 dıye mac yapıyorlar ama bana gelmedı hıc ole bır soru ama bakıcam cıkıcak mı dıye

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

hangi takimla oynuyorsun? ben fenerdeyken bendede gelmiyordu ama aydinspora gectigimde geldi,herhalde büyük takimlarda ilgilenmiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ondan olabilir
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

tam iyi yapamamış diyoruz da sonuçta ilk defa böyle bir özellik geliyor. Biraz anlayışlı olmak lazım.. 2010 da istediğiniz gibi olur herhalde

bende katılamadım teklıf gelmedı ama ben mılanı yonetıyom ıtaly trıalıst 1 ıtaly trıalıst 2 dıye mac sonuclarını goruyom her defasında sezon baslarında

Default Msj

Arkadaşlar şu seçme gününü birtürlü yapamadım 2.sezona başladım olmuyo biri detaylı bilgi versin lütfen ne gsye geldi ne fbye ne yapmamız gerek

benim 2 oyunum var biri man city diğeri de karadenizspor..city de seçme günleri hiç olmadı ama karadenizspor da sezon başları hep oldu..

kucuk takımları secince oluyor fenerdeyken olmaz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri