eğer başka illerdede seçmeler yapılabilirse ben amasya'ya gelirim. kendimi alırım GS'nin altyapısına..
çok güzel bir özellik..
eğer başka illerdede seçmeler yapılabilirse ben amasya'ya gelirim. kendimi alırım GS'nin altyapısına..
çok güzel bir özellik..
bostakı oyuncular menagerler için gercekten bı soru işaretıydi gecmıste bı kuluplerı olmadıgı ıcın veya genc olup cok az sayıda mac yaptıgı ıcın ıstatıstıklerınden yeterı kadar yararlanamıyoduk scout larda bostakı oyuncuları pek saglıklı secemıyodu neyse hayırlı olsun tum menagerlere
bencede katılıyorum alt yapıda bi ton adam birikiyo onları çekip çıkarması ve yetiştirmeside zor oluyo bencede seçmeler sadece altyapı için olmalı zaten boşta olan oyuncuları görüp scoutlardan bilgi alabiliyoruz mesela 3 güne bölünmüş olsa eleye eleye her sene 25 kişilk bi kadroya indirsek hem daha sonra burdan bildiğimiz oyuncuları çıkartırız hemde sdece asistanın lafıyla bi oyuncuyu a takıma alma veya almama kararını vermek durumunda kalmayız.
bayagı geliştirmişler bu yıl oyunu sanırım![]()
tam benlik bi ozellik harika olucak bence genc oyuncu kesfetmeyı cok sevıyorum ozellikle tanınmayanları![]()
Ben bu özelliği hala bulamadım oyunda![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
zaten biz bulmuyoruz. seçmeler olacağı zaman futbol federasyonu bilgi veriyor ve katılmak istiyor musun diyor. ben ilk sezonumda kendim katıldım ikinci sezonumda scout yolladım. oradan aldığım 2 oyuncu hala oynuyor takımda. yedekler gerçi. ikinci sezonumda çok bomba bir oyuncu geldi. fenerbahçe ilgileniyor şu an.
peki bu ne zaman oluyor sene sonunda mı?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
bende sezon başı olmadı ama?
Futbolcu Bilgileri
ben 3 sezondur oynuyorum bi kere bile çıkmadı seçme günü?!
olmusdurda siz dikkat etmemisinizdir, Turkey trialist 1 - turkey trialist 2 diye oynuyorlar
öle bişi bnde cıkmadı ama ılerlemeye bastıgım zaman kımı zaman goruorum mesela italy trialist 1 - italy trialist 2 dıye mac yapıyorlar ama bana gelmedı hıc ole bır soru ama bakıcam cıkıcak mı dıye
hangi takimla oynuyorsun? ben fenerdeyken bendede gelmiyordu ama aydinspora gectigimde geldi,herhalde büyük takimlarda ilgilenmiyor
Evet ondan olabilir
Futbolcu Bilgileri
tam iyi yapamamış diyoruz da sonuçta ilk defa böyle bir özellik geliyor. Biraz anlayışlı olmak lazım.. 2010 da istediğiniz gibi olur herhalde![]()
bende katılamadım teklıf gelmedı ama ben mılanı yonetıyom ıtaly trıalıst 1 ıtaly trıalıst 2 dıye mac sonuclarını goruyom her defasında sezon baslarında
Arkadaşlar şu seçme gününü birtürlü yapamadım 2.sezona başladım olmuyo biri detaylı bilgi versin lütfen ne gsye geldi ne fbye ne yapmamız gerek
benim 2 oyunum var biri man city diğeri de karadenizspor..city de seçme günleri hiç olmadı ama karadenizspor da sezon başları hep oldu..
kucuk takımları secince oluyor fenerdeyken olmaz.