İngiltere 2.memleketim gibi zaten
Buraya bir kere kişisel sebeplerden dolayı geldim Sir'le bitmemiş bir hesabımız var Newcastle'ın başarısı 2.planda
Bombalar
Logan Laplaud
Bir bek oyuncusunda olması gereken bütün özellikler var.Yaşı da genç.10 yıl oynar bizde
Gojko Kacar
Orta sahamıza dinamizm katacak ve defansif yönden güçlendirecek bir oyuncuu
Charles Kabore
Bu oyuncuyu alma sebebim de Kacar'ınkiyle aynı
Nuri Şahin
İki yönü de çok iyi sistemimde en önemli oyunculardan biri olacak.Orta sahamızı toparlayan ve oyunu yönlendiren bir oyuncu.Hem de hemşerimSeneye kaptan da yaparım
Yatırımlar
Burak Demir
Hızlı ve etkili bir oyuncu Leverkusen'den aldım.Kendisi için yeni Hami Mandıralı diyorlar
Warren Brady
İngiltere'nin gelecekteki forvetlerinden biri olacak bu adam.Bu yaşta bu fizik ilerde coşar.Zaten teknik ve mental özellikleri az artsa bile çok etkili olur
Ferhat Göç
Şuan bile yetenekli ama zayıf yanları var.2 sene içinde ilk 11 oynayacak düzeye gelir
Timur Kaymaz
Nuri'den öğreniyor birşeyler.Kendini geliştirir bu da 2 sene içinde ilk 11 oyuncusu olur
Mark Beevers
Bu adamdan ilerde gelişmesini bekliyorum ama 22 yaşına gelmiş zaten özellikleri de iyi performansına göre ilk 11 oynatabilirim Steven Taylor'la iyi bir ikili olurlar
Jack Wilshere
Boştaydı gelişir diye aldım.Kendini geliştirmesse de satarım klübe para gelir
Genel transfeler
İvan Rakitic bence Premier ligde başarı için yetersizdi iyi bir paraya sattım.Yaptığım transferlerden sonra Guthrie fazla forma şansı bulamaz diye düşündüm teklif gelince hemen onu da sattım.Diğerleri ise kadroda düşünmediğim oyunculardı transfer bütçesi oluşturmak için sattım.Benayoun'la ben gelmeden önce anlaşmışlar yoksa işim olmaz
Hazırlık kampı
Kamp fena değildi takım yeni t.d yeni olur bu kadar zamanla oturur sistem

.Arsene Wenger ,Sir'e dikkat derim
.Başarılar