Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
Hadi bakalım.Yine geldin İngiltere'ye.Başarılar kardeşim.
İngiltere 2.memleketim gibi zaten

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Ferdi'yi yerler İngiltere'de .Arsene Wenger ,Sir'e dikkat derim .Başarılar
Buraya bir kere kişisel sebeplerden dolayı geldim Sir'le bitmemiş bir hesabımız var Newcastle'ın başarısı 2.planda

Bombalar

Logan Laplaud

Bir bek oyuncusunda olması gereken bütün özellikler var.Yaşı da genç.10 yıl oynar bizde

Gojko Kacar

Orta sahamıza dinamizm katacak ve defansif yönden güçlendirecek bir oyuncuu

Charles Kabore

Bu oyuncuyu alma sebebim de Kacar'ınkiyle aynı

Nuri Şahin

İki yönü de çok iyi sistemimde en önemli oyunculardan biri olacak.Orta sahamızı toparlayan ve oyunu yönlendiren bir oyuncu.Hem de hemşerimSeneye kaptan da yaparım

Yatırımlar

Burak Demir

Hızlı ve etkili bir oyuncu Leverkusen'den aldım.Kendisi için yeni Hami Mandıralı diyorlar

Warren Brady

İngiltere'nin gelecekteki forvetlerinden biri olacak bu adam.Bu yaşta bu fizik ilerde coşar.Zaten teknik ve mental özellikleri az artsa bile çok etkili olur

Ferhat Göç

Şuan bile yetenekli ama zayıf yanları var.2 sene içinde ilk 11 oynayacak düzeye gelir

Timur Kaymaz

Nuri'den öğreniyor birşeyler.Kendini geliştirir bu da 2 sene içinde ilk 11 oyuncusu olur

Mark Beevers

Bu adamdan ilerde gelişmesini bekliyorum ama 22 yaşına gelmiş zaten özellikleri de iyi performansına göre ilk 11 oynatabilirim Steven Taylor'la iyi bir ikili olurlar

Jack Wilshere

Boştaydı gelişir diye aldım.Kendini geliştirmesse de satarım klübe para gelir

Genel transfeler

İvan Rakitic bence Premier ligde başarı için yetersizdi iyi bir paraya sattım.Yaptığım transferlerden sonra Guthrie fazla forma şansı bulamaz diye düşündüm teklif gelince hemen onu da sattım.Diğerleri ise kadroda düşünmediğim oyunculardı transfer bütçesi oluşturmak için sattım.Benayoun'la ben gelmeden önce anlaşmışlar yoksa işim olmaz

Hazırlık kampı

Kamp fena değildi takım yeni t.d yeni olur bu kadar zamanla oturur sistem