1 ile 30 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sitede Yazabilmeniz İçin Yapmanız Gerekenler

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Makalale81

Neden Burayı Karıştırmak İstiyorsun Anlamıyorum Kendin Başka Bir Sitede Yöneticisin Zaten Bu Siteye girdiğinde yoktur.

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Makalale81

Neden Burayı Karıştırmak İstiyorsun Anlamıyorum Kendin Başka Bir Sitede Yöneticisin Zaten Bu Siteye girdiğinde yoktur.
    Kimliğimi gizlemek gibi bir amacım yok benim.Başka bir sitede yöneici olmam başka sitelere üye olmayacağım anlamına gelmezki,ben hergün TSİ ye girer bakarım,bilmeden konuşmayalım.

Burayı karıştırmak istediğim falan yok ben sadece bu sitede sıradan bir üye olarak yazdım içimden geçenleri bu yazdıklarım içinde herkese ayrı ayrı hesap verme gereği duymuyorum ama böyle yapmak zorunda bırakıyorsunuz.

Ve zaten biyerler karıştırılmak istense ben buraya 2006da değil şu sıralar üye olurdum.Mesajın sonuna koyarakta sempatik olunmuyor maalesef.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Böyle bir uygulama düşünülmüş, eğer burada olmak istiyorsanız 1 dakikanızı bile almayacak bu işlemi gerçekleştirirsiniz. Olay ya sev ya terket olayı değildir, örneğin bir bara girmek istersiniz damsız almazlar, orada mantık ya sev ya terket midir? Böyle örnekler fazlalaştırılabilir, belli yerlere girebilmek, belli işleri yapabilmek için bazı zorunluluklar getirilebilir, bunu olumlu karşılayanlar kabul eder girerler, olumsuz karşılayanlar kabul etmez girmezler. Bu ya sav ya terket mantığı değildir.

Eleştiri konusuna gelirsek, ben o mesajı atıldığı gün görmüştüm ama üslubunu beğenmediğim için cevap verme ihtiyacı bile hissetmemiştim eleştirine. Neden böyle bir uygulamaya geçildiğini Volkan abi yazmış, konuyu gördüğünde tekrar da yazacaktır.
    Ben uygulamayı gerçekleştirmedim demedim,yazdım gerekli alana gerekli şeyleri ama bana gayet mantıksız geldi çünkü beğenilerimizin TSİ yi ne kadar ilgilendirdiği konusunda şüphelerim var ama kalkıp kesin hüküm bildiren birşey yazmadım fark ettiyseniz benim görüşümdür saçma gelmiştir saçma yazarım,bu forum kurallarına aykırımı mı ? Değil.

O zaman bir sorun yok.Bende yazılanlardan birçok üslubu beğenmiyorum ama gereken insanlara bunu Ö.M ile bildiriyorumigerekenler yapılıyor fakat burada beğenilerimzi öğrenmek isterken,beğenmediklerimizi aleni şekilde yazmanın topluca bir tepkiye neden olabileceğini şuan öğrendim.Teşekkürler.

Ve ikili tartışma olmasın diye Rossonieri yazmış ben ikili tartışma yapmıyorum yazılanlara cevap veriyorum bu böyle algılanırsa sevinirim.
    Last edited by makalele81 : 13.Aralık.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri