Makalale81
Neden Burayı Karıştırmak İstiyorsun AnlamıyorumKendin Başka Bir Sitede Yöneticisin Zaten Bu Siteye girdiğinde yoktur.
Makalale81
Neden Burayı Karıştırmak İstiyorsun AnlamıyorumKendin Başka Bir Sitede Yöneticisin Zaten Bu Siteye girdiğinde yoktur.
Kimliğimi gizlemek gibi bir amacım yok benim.Başka bir sitede yöneici olmam başka sitelere üye olmayacağım anlamına gelmezki,ben hergün TSİ ye girer bakarım,bilmeden konuşmayalım.
Burayı karıştırmak istediğim falan yok ben sadece bu sitede sıradan bir üye olarak yazdım içimden geçenleri bu yazdıklarım içinde herkese ayrı ayrı hesap verme gereği duymuyorum ama böyle yapmak zorunda bırakıyorsunuz.
Ve zaten biyerler karıştırılmak istense ben buraya 2006da değil şu sıralar üye olurdum.Mesajın sonunakoyarakta sempatik olunmuyor maalesef.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben uygulamayı gerçekleştirmedim demedim,yazdım gerekli alana gerekli şeyleri ama bana gayet mantıksız geldi çünkü beğenilerimizin TSİ yi ne kadar ilgilendirdiği konusunda şüphelerim var ama kalkıp kesin hüküm bildiren birşey yazmadım fark ettiyseniz benim görüşümdür saçma gelmiştir saçma yazarım,bu forum kurallarına aykırımı mı ? Değil.
O zaman bir sorun yok.Bende yazılanlardan birçok üslubu beğenmiyorum ama gereken insanlara bunu Ö.M ile bildiriyorumigerekenler yapılıyor fakat burada beğenilerimzi öğrenmek isterken,beğenmediklerimizi aleni şekilde yazmanın topluca bir tepkiye neden olabileceğini şuan öğrendim.Teşekkürler.
Ve ikili tartışma olmasın diye Rossonieri yazmış ben ikili tartışma yapmıyorum yazılanlara cevap veriyorum bu böyle algılanırsa sevinirim.
Last edited by makalele81 : 13.Aralık.2008 at 00:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)