Güiza ve Alex’in golleriyle Eshişehir’i 2-0’la geçiyoruz. Emre her maçta sakatlanıyor, tam verim alamadım bir türlü kendisinden. Carlos da bu maçla birlikte sakatlığını tamamen atlattı ve oynamaya başladı.
Semih’in yıldızlaştığı maçı 2-0 kazandık. Kolay rakiplere karşı zorlanmıyoruz.
PSV deplasmanından penaltıdan yediğimiz golle 1-0 yenilerek puansız dönüyoruz. Avrupa maçlarında çift forvet yerine sağlam orta saha ve kanat kurgusu gerekli düşüncesine kapıldım bu maçtan sonra.
Trabzonspor deplasmanında Lugano’nun atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladık. 10 kişi kaldıktan sonra skorun üzerine yattık ve 1 puanı aldık.
Sakat oyuncularımızdan Tümer’de iyileşince 18 kişilik maç kadrosuna aldım kendisini. 35 dakika oynayabildi sadece. Güiza’nın 2 güzel golüyle maçı kazandık.
Hiç beklemediğim bir beraberlikti bu ve çift forvetten vazgeçtiğim maç oldu. 2 defa öne geçmeme rağmen skoru koruyamadık. Bu maçta sakat oyuncularımızdan Vederson da 18 kişilik kadroya girebildi. Kazım’ı değiştirecek zaman kalmayınca 1 ay sakatlandı.
22 dakikada 3 gol bulduk ve maçı rahat kazandık. Vederson 11’de sahaya çıktı, Deivid de aylar sonra ilk defa bu maçta forma giydi. Deniz’i de Josico yerine oynatmaya başladım. Aragones gibi oldum 1 maçta 11’de oynayan oyuncu diğer maç tribünde olabiliyor.
Galatasaray derbisi öncesi kayıp vermek istemiyordum. Evimizde zorlanmadan kazandığımız bir maç oldu. Deivid’in asist yapması beni sevindirdi. Bir ara Alex ile onu yan yana oynattım. Sakatlığı tam düzeldiğinde 2 AMC tek forvet dizilişinde oynayabiliriz.
Şimdi Ali Sami Yen’de Galatasaray maçımız var. Ligde en zor mücadelemiz, Carlos ve Kazım sakatlıkları nedeniyle bu maçta yer alamayacaklar, başka eksik oyuncumuz bulunmamakta.

Her kışın sonunda bahar, her baharın sonunda kış vardır...
.