bu kadar uarstıktan sonra karıyer bitirilirmi ya dünya sıralamasın 1. olancak oyle
bu kadar uarstıktan sonra karıyer bitirilirmi ya dünya sıralamasın 1. olancak oyle
abi olmuyo ama böyle...
beklentileri çok yükseltiyosun...
sonra biz 2 maç kaybedince kovuluyoruz...
evde misafirim olunca kariyere de devam edemedikkusura bakmayın artık
görüşürüz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
abi bence galatasaray uefa sıralamasında 1. olana dek devam et![]()
Merhaba hocam valla kariyerin süper. Başından sonuna kadar okumadığım bir msj bile kalmadı : ))) Aslında bu msj'ı daha öncelerde yazmak isterdim ama yazarlığıma biraz geç kavuştum. : D olsun bunada şükür. Tek kelimeyle süpersin. Helal olsun.
Beyler reklam yapmak istemiyorum ama hiç biriniz kariyerime bakmıyor ben yinede devam ediyorum bilgilendireyim dedim
Abi senin de ne kadar çok misafirin var![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
abi süpersin artık gelen paralarla bomba transferler yaparsın da bu yabancı sınırı adamı deli ediyor; bir sürü genç yabancı yetenek var alamıyoruz yaww...
Helal olsun ne diyim..
Abi ben sana bir soru soracağım.Bildiğim kadarıyla oklar oyuncuların takım ataktayken hangi bölgede olacaklarıyla ilgiliydi yada başka bi deyişle nereye çıkacakları şimdiki okların anlamı ne ? Aynı mı bana pek aynı gibi gelmedi ama
ben cevap vereyim istersen.şimdiki oklar forvet koşusu için.ok varsa forvet koşusu yapar geriye ok varsa hiç koşu yapmaz ok yoksa arada koşu yapar
Abi senin bilebileceğini düşünerek bi soru sormak istiyorum.Ben şimdi Fenerbahçe ile kariyerim var.UEFA'da 4 tane paf'dan oyuncu olması lazım.Bende 3 tane var.Paftan as takıma oyunncu attığımda ise İNE diye birşey çıkıyor.Deliricem ya.Tatile çıkamadığım için öyle kalıyor.Ne yapmam lazım?Paftan oyuncu atıyorum olmuyor.Kaydetmiyor.![]()
auto select yap. O adam kendisi başarıyo sanırım. Olmadı paftan adamlarını çıkar, numara ver onlara , öyle dene.
Last edited by Bekq : 13.Aralık.2008 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Önemli değil ne demek Berkaycım
Hüseyin abi boş bıraktı ya, direk işgal ettik.
Hüseyin abi sen bir fenomensin..![]()
yaww saat 13:30 civarı bir misafir girişi başladı eve, hala da tam olarak ev boşalmadımilleti yolladıktan sonra oyunu açacagım
tam da kiraya yolladıgım gençler kiradan dönmüştü ve sezonu bitirmiştim...
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yukarıdaki kardeşin de belirttiği gibi ileri ok yaparsan oyuncun sık sık forvet koşusu yapar, geri ok yaparsan oyuncu hiç forvet koşusu yapmaz, ok yapmazsan bazen ileri koşu yapar... DC lerde geri ok mantıklıdır... kanatlarda da ileri ok mantıklıdır... AMC varsa onda da ileri ok kullanbilirsin...
kayıt süreci geçtiği için olabilir... paf oyuncudan ziyade kulüp bünyesinde yetişen oyuncu lazım sanırım... oyuna gir çık yapıp tekrar dene, ya da eğer oyuncu kayıt süreci bitmediyse beleşten bir oyuncu alıp numara verme ekranında paflara da numara ver... sorunu tam olarak anlamadım ama anladıgım kadarıyla cevap yazdım. umarım yardımcı olmuşumdur...
Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 21:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yönetimden Duyuru :
Teknik Direktör Hasan Hüseyin Coşkun'la 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşme sonucunda 2017 yılına kadar takımın başında bulunacak olan Hasan Hüseyin Coşkun hftada 43,500 € ücret alacak. Yani yaklaşık olarak yıllık maaşı 2.4 milyon € civarına gelecek. Tüm camiamıza hayırlı olsun...
nannar abi save gameni upload edermisin ??
abi Eger Ben 1000 Küsur Mesajı OKursam Catlarım Nefesim Yetmez.Daha Önce Verdiysen.. İndirip Bi Göz Atacam
![]()
2012-2013 SEZONU SONA ERDİ...
Galatasaray ligde geçen sezonki kadar başarılı olmadı.Geçen sezon ligi 94 puanla tamamlamış ve sadece 8 gol yemişt. Bu sezon hem 2 puan daha az topladı hem de 3 gol daha fazla yedi![]()
LİGDE ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU:
Gol Kralı : Marquinhos (Galatasaray)
Yılın en iyi Yabancı oyuncu : Marquinhos (Galatasaray)
Yılın en iyi oyuncusu : Arda (Galatasaray)
Yılın en iyi genç oyuncusu: Kerem Toplu (Galatasaray)
Yılın Menejeri : Hasan Hüseyin Coşkun (Galatasaray)
Bu da Yılın takımı;
ŞAKA GİBİ DEĞİL Mİ?![]()
oLsun abi Sampiyon Sampiyondur.![]()
Abi ben şu yılın oyuncusunu falan 3lü ssler ile aldım yani 1.olan oyuncu 2. 3. şeklinde öyle yayınlayayım mı yoksa senin gibi sadece ad mı yazaym?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
sen bilirsin taylan,takıl kafana göre... bak aynı gün başladık ben 6. sezona giriyorum sen 2 yeayrıntılara takılma .bas gaza taylan bas gaza
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada dikkatlerinizden kaçtı sanırım, Ş.L. finalinde Duncan Jones sakattı ve onun yerine ön liberoda 19 yaşındaki İlhan Özalp'i oynattım ve babalar gibi mücadele ederek cengaver gibi savundu bizim orta alanı![]()
bu arada dikkatlerinizden kaçtı sanırım, Ş.L. finalinde Duncan Jones sakattı ve onun yerine ön liberoda 19 yaşındaki İlhan Özalp'i oynattım ve babalar gibi mücadele ederek cengaver gibi savundu bizim orta alanı![]()
Futbolcu Bilgileri
GALATASARAY FUTBOLCU FABRİKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
Türkiye'den Büyük şehir Belediyespor ve İngiltere Coca-Cola Championship ekiplerinden Plymouth'dan sonra Galatasaray şimdide Hollanda Eredivisie ekiplerinden Sparta Rotterdam ile futbolcu kiralık gönderme ve opsiyon hakkı elde etme anlaşması yaparak kardeş kulüp sayısını 3 e çıkardı.
Ayrıca bilindiği üzere Cimbom'un Tokyo Metro Feliz ve Montreal takımlarıyla da ticari anlaşmaları var...
Bu anlaşmalar Galatasaray'daki gençlerin gelişimi ve kulübün mali yapısının kuvvetlenmesi için çok büyük adımlar olarak değerlendiriliyor...
Bu sezon Galatasaray'ın amaçlarından biri de Plymouth'a kaliteli gençler göndererek İngiliz ekibini Premier Lige çıkarmak. Bu sayede oyuncuların tecrübesini de arttırmak isteyen Hasan Hüseyin Coşkun gelecek adına önemli işlere imza atmaya devam ediyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CİMBOM AVRUPADA 3 BASAMAK DAHA YÜKSELDİ
![]()
Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 23:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
nerden bakılıyor klüp sıralamasına
bu arada beyler kariyerime beklerim
Futbolcu Bilgileri