121 ile 149 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sitede Yazabilmeniz İçin Yapmanız Gerekenler

Threaded View

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    ah be güzel kardeşim sende önce onlarca mesaj yazılmış herkes takdir etmiş sende çıkmışsın hala yargara yapıyorsun beğenmiyorsan gidene dur demeyiz kusura bakma.
    Sana ne desem ki ben şimdi Kusura bakmıyorum biryere gittiğim falanda yok,iyi dileklerimizi kendimize saklayalım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Bu olay ileride uygulayacağımız sistemle iniltili olarak uyguladığımız uygulama. ve bu konuyla ilgili bir eleştiri yapıldığı zaman "saçmalığın daniskası" demen, ardından da "eleştirdiğimiz zaman hemen tepki geliyor" demen biraz saçma durmuş. Kendin eleştiriyor olabilirsin ama bu uygulamayı belki beğenenler de olabilir. Gerçi pek beğenen olacağını zannetmiyorum çünkü gereksiz gibi duruyor ama dediğim gibi ileride neden bunu yaptığımızı anlarsınız.

Doldurmanız 10 saniyenizi bile almaz. çok isyan ediyorsanız www.madafaka.com yazarsınız, www.sacmabirsistem.com yazarsınız protesto edersiniz kendinizce. pireyi deve yapmanın alemi yok.
    Yok ben protesto etmek amacıyla saçma adresler yazmadım yinede nereleri geziyorsam oraları yazdım ama beklediğim cevap buydu,teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
    Last edited by makalele81 : 13.Aralık.2008 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri