Süper Kupa maçı geliyor hemen abi ayrıca yorumun için teşekkürler.

Originally Posted by
Repesa
eleştirilere katılmıyorum kaleciler yıllar geçtikçe daha da tecrübelenir ve oyununa bişeyler katar (tabi bu gerçek hayat için geçerli fm de ne olur bilemem

) ayrıca kasey keller yıllarca abd milli takımının kalesini korumuş başarılı bir eldiven en azından bu senelik kale rahatlıkla emanet edilebilir diğer transferler ise başarılı bu kadroyla kayserinin avrupaya rahatlıkla gideceğini düşünüyorum
Desteğiniz için teşekkür ederim.

Originally Posted by
LegendPirate
belki kale arkasında top toplıcak :P adamın bir bildiği var lig başlasın o zaman görürüz
Desteğiniz için teşekkür ederim.

Originally Posted by
Pazzini_06
38 yaşındaki adamı niye aldın hala anlamadım

Kötü bir kaleci değil bence zaten Hamidou sakatlandığı içi aldım.

Originally Posted by
LegendPirate
katılıyorum kalecin doru demiş yattı yerden para kazanacak

uğur yıldırım fena deil bonservis vermemiş olmanıda katarsak iyi sayılır

ama yasin çakmak gereksiz di 3.5M vemrişsin ki o adam o kadar etmez bütçene yazık

o paraya ne yiğitler alırdın sen

neyse menejer sensin takımı uçuracak olan sensin başarılar
Yasin konusunda kararsız kalsamda defansta eksiklik gördüm satış listesinde olduğu için aldım yorumun için teşekkürler.

Originally Posted by
aliihsandikmen
Başarılar dilerim. Kayseri'yle hem Türkiye'de hem Avrupa'da başarılı olacağından şüphem yok...
Bu arada kaleye Sinan Bolat veya Ufuk Ceylan'ı alabilirsin. Hem TC vatandaşı hem de genç her ikisi de. Tabi transfer bütçen varsa
Şu anda 1.69 m ytl bütçem var transfer yapmayı düşünmüyorum ayrıca yorum için teşekkür ederim.

Originally Posted by
Emrkrmn
keller ve yasin transferleri çok saçma olmuş bana göre keller 1 yıl iş görebilir ama onun düzeyinde genç bi kaleci bulabilirdin
Yorumlar tartışılmaz ama ben ona güveniyorum.

Originally Posted by
juanov
başarılar yasin transferi bence gereksiz olmuş.o paraya mutlaka daha iyi birini bulurdun yerli de olsa
Bilmiyorum kararsızım ama defansta eksik gördüm.

Originally Posted by
sentugo
Gs şampiyon olmuştur...
Henüz lig başlamadı 

Originally Posted by
Sergio_Aguero
Cangele süper oynuyo sakın kesme onu yanınada puroviçi koy kanımca 4 4 2 oyna en iyisi

Tamam abi büyük ihtimal 4-4-2 oynayacağım forvet arkalı bir sistem.

Originally Posted by
sakaryaligocmen
transferler güzel Cangele şov yapar

Teşekkürler Ali.

Originally Posted by
zemlinskis
Mehmet Topuz ve Cangele ikilisi gereken form grafiğini yakalarsa şampiyonluk beklenebilir...
Evet ikiside son derece kaliteli yorumun için teşekkürler.

Originally Posted by
GeanyGS
Mehmet Topuz'la hemen sozlesme imzalamaya bak
Basarilar..
Tamam önerini dikkate alacağım.Yorumun için teşekkürler.

Originally Posted by
kocari
güzelll kolay gelsin ligde başarılar
Teşekkür ederim.

Originally Posted by
Sir FRD
kombine aldım internet haberleri de süper

Sağol Ferdi sizin sayesinde bu takım yürüyecek. 

Originally Posted by
gslianil58
transferler biraz daha iyi olabilirmiş ama başarılar..
Yorumun için teşekkürler.
Bayram sebebiyle devam edemedim bundan sonra kesintisiz devam edeceğim yorumları için teşekkür ederim.Ayrıca bayram dolayısıyla ilerleyemedim bugün sadece Süper Kupa maçını koyacağım.
Kombine Bilet Satışımız:Destekleriniz İçin Teşekkür Ederiz 
TFF SÜPER KUPA
Maç Öncesi Dizilişler
Galatasaray 1-2 Kayserispor
Maçın Yıldızı:Shabani Nonda
Maçtan sonra lig tv mikrofonlarına konuşan Yunus Uçan şunları söyledi:
''Son derece iyi bir futbol oynadık gol pozisyonları bulduk rakibimizi iyi durdurduk.Gerçekten gelecek için umut veriyoruz.Takımınızın başında çıktığınız ilk maçta galibiyet ve kupa sevinci yaşamak gerçekten harika birşey umarım lige de böyle güzel bir başlangıç yaparız''dedi.