Sayfa 9 / 29 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

arkadaslar bu sezon lugano nun sozlesmesi bitiyor acaba alıp oynatan varmı ben gs ye almaya calısacam umarım gelir servet cok hata yapıyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gs'ye gelmiyor... Adam karakterli çıkıyor ve Fenerbahçe'nin rakibi olan (vital team) takıma gitmem diyor...

Servet'i beğenmiyorsan sat... Emre Güngör'ü oynat..
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Gs'ye gelmiyor... Adam karakterli çıkıyor ve Fenerbahçe'nin rakibi olan (vital team) takıma gitmem diyor...

Servet'i beğenmiyorsan sat... Emre Güngör'ü oynat..
    serveti begenmeme gibi birşey yok ama acayip hata yapıyor bende oyuzden lugano yu dusundum eger gelmezse eren gungoru almayı deneyecem emre gungor 11 de oynar eren yedek olur servetide satarım birine

Marcus Berg - Groningen'de oynuyor.Çok kaliteli bir golcü,bitirici özelliği 17

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Babacım eren güngör'ü almana gerek yok. Adam gerçekten çok kötü.. Bende aldım ama hayrını görmedim. 1 maç oynattım o kadar...

Emre güngör takımda 11 oynar.. Hızı sebebiyle.. Benim sana Türk Gs'de Emre Güngör'ün yedeği hatta formayı kapabilecek birisini söyliyim.. İlhan Eker .. Gençlerde oynuyormuş sanırım eskiden.. Benim oyunda milli takıma kadar yükseldi.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Babacım eren güngör'ü almana gerek yok. Adam gerçekten çok kötü.. Bende aldım ama hayrını görmedim. 1 maç oynattım o kadar...

Emre güngör takımda 11 oynar.. Hızı sebebiyle.. Benim sana Türk Gs'de Emre Güngör'ün yedeği hatta formayı kapabilecek birisini söyliyim.. İlhan Eker .. Gençlerde oynuyormuş sanırım eskiden.. Benim oyunda milli takıma kadar yükseldi.
    bakıyorum arkadasım tavsiyen için tskler
    birde birşey sormak istiyorum sezon sonu yaklastı desantic sin kirası bitiyor adama kontrat oneriyorum ama kabul etmiyor takımda oynamaktan mutlu bir turlu ikna edemedim ne yapmam gerek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gs ile 2. sezona başlayacağım. Transfer dönemindeyiz.

De Sanctis gidince yerine iyi bir GK almak istiyordum. Aklımda 4 oyuncu var, hangisini tavsiye edersiniz?

Remy Riou 21 Yaş
    Yohann Pele 26 Yaş
    Oscar Ustari 22 Yaş
    Carlos Kameni 25 Yaş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Jonathan Cristaldo Forvet sıkıntısı çekenlere ilaç gibi gelecektir mutlaka almanızı tavsiye ederim ozellikle Türk takımlarına dusuk butceli mukemmel bir oyuncu Galatasaraya Aldım Ümit Karan la harikalar yaratıyorlar bide bana iyi bir stoper soyleyebilrmisniz 1tanesi ünlu bi tanesi genc olsun bide galatasaraya gelebilsin

Quote Originally Posted by barman View Post
    Gs ile 2. sezona başlayacağım. Transfer dönemindeyiz.

De Sanctis gidince yerine iyi bir GK almak istiyordum. Aklımda 4 oyuncu var, hangisini tavsiye edersiniz?

Remy Riou 21 Yaş
    Yohann Pele 26 Yaş
    Oscar Ustari 22 Yaş
    Carlos Kameni 25 Yaş
    Kameni tabii ki ama Enyeama'yı ucuza kapsaydın...

Galatasaraya hızlı bir dc almak istiyorum tavsiye edebilirmisiniz arkadaslar 7 8 mılyon euro ya kadar olabilir

Küüçük KlüpLere Ucuz Ama GüzeL Ortasaha Ve Forvet ÖnerİrseNiz SeviNiRim

TŞKkrLrr

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Jonathan Cristaldo Forvet sıkıntısı çekenlere ilaç gibi gelecektir mutlaka almanızı tavsiye ederim ozellikle Türk takımlarına dusuk butceli mukemmel bir oyuncu Galatasaraya Aldım Ümit Karan la harikalar yaratıyorlar bide bana iyi bir stoper soyleyebilrmisniz 1tanesi ünlu bi tanesi genc olsun bide galatasaraya gelebilsin
    Câcera sağlam defanstır, barcelonada oynuyo istersen kiralıyabilirsin ya da ilk sezonda satılık listesinde 22MN$ alabilirsin.

Arkadaşlar ben Kayserispor oldum. İyi para veriyorlar fakat hiç transfer yapamadım. Stephen Appiah boşta sizlere tercih ederim fakat kendim alamadım. Türkçe yama var. Garip bir mesaj geliyor. Sizce alamamamım nedeni nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkçe yamayı silip İngilizcesini bize yazarsan şahsen ben yardımcı olabilirim Ve ya dili İngilizce yapıp ss alırsan
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Plexicroma View Post
    Arkadaşlar ben Kayserispor oldum. İyi para veriyorlar fakat hiç transfer yapamadım. Stephen Appiah boşta sizlere tercih ederim fakat kendim alamadım. Türkçe yama var. Garip bir mesaj geliyor. Sizce alamamamım nedeni nedir?

Appiah oyunda sakat baslıyor o yüzden alamıyorsun sakat oyuncu almak istemiyor yonetim
    Editorden sakatlıgını gecirirsen alabilirsin ronaldo da aynı sekilde boşta ama alınmıyor sakat oldugu icin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Plexicroma View Post

Appiah oyunda sakat baslıyor o yüzden alamıyorsun sakat oyuncu almak istemiyor yonetim
    Editorden sakatlıgını gecirirsen alabilirsin ronaldo da aynı sekilde boşta ama alınmıyor sakat oldugu icin
    Last edited by hakanyilmaz1984 : 12.Aralık.2008 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Agueiro View Post
    bakıyorum arkadasım tavsiyen için tskler
    birde birşey sormak istiyorum sezon sonu yaklastı desantic sin kirası bitiyor adama kontrat oneriyorum ama kabul etmiyor takımda oynamaktan mutlu bir turlu ikna edemedim ne yapmam gerek
    De Santic'i unut abi.. Zaten o kadar mükemmel değil. Adama kendi takımından haftalık daha fazla versen dahil gelmiyor ve bende bu durum için hiç bir sebep de göstermedi..

Ben akılılık edip Asenjo adlı kaleciyi aldım.. 6,5 M pound'a.. Sen Ustari yi alabilirsin.. Türk Kalecilerden takibi Sinan Bolat gene en iyisi..
    Sentugo.

beşiktaşla oynuyorum iyi bir DL ihityacım var birde yedek oturabilecek kadro genişliğini sağlayabilecek DM iksi için toplam 15m$ harcayablilirm önerileri bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eduardo Costa, Insua, Fabio
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Michael Morton`a bir bak derim. Genç ve çok yönlü, yedek bekleyebilir. Çokta ucuz.

fabio man.utd. deki fabio mu yoksa başka bi fabio mu

morton 'u aldım sagol önerin için bide gelişirse yemede yanında yat

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Sol Bek için Masilela var, onada bi göz at istersen.300k ya alınabiliyor. Ama özellikleri random çıkıyor sanırım. Bendeki hali bu :

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen öyle random çıkıyor.. bende çok kötü bu oyuncu

Benim şimdilik ihtiyacım yok ama En iyi Türk kadroyu söyleyebilirmisiniz ?
    Sentugo.

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Sol Bek için Masilela var, onada bi göz at istersen.300k ya alınabiliyor. Ama özellikleri random çıkıyor sanırım. Bendeki hali bu :

bendeki durum budur sene 2010 portsmouth

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Hmm ben şanslıymışım o zaman Eduardo da Silva Nascimento`ya bak bi istersen. Ama uçmuştur onun fiyatı 2010 da

Küçük TakımLara gzL ama Ucuz Topçu İsimLeri söyLeRmisiniz

TskkrLerr

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by beko13 View Post
    Küçük TakımLara gzL ama Ucuz Topçu İsimLeri söyLeRmisiniz

TskkrLerr
    celso borges,konyaspor'da ki tehou mu ne wardı forwet, taner taktak war,mazzarani(tam adı bu muydu unuttum sağ bek italyaada bi takımda),ayew,bazarite,wijnaldum,marquinhos,leo(dc ), kalac(çek forvet)veeeeeeeeeeeeeee hikmet sezer ist b.ş.b de (ml) oyunuo

Fenerbahçe'ye gelebilecek mükemmel bir sağ kanat söylermisiniz,para mühim değil ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wijnaldum olabilir
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Arkadaslar alt Ligler icin Finansı hemen hemen 0 olan takımlara önerebileceginiz düzgün takımı sırtlayabilecek free oyuncular var mı ?

Örnegin. Ben SanlıurfaSpor İle Oynuyorum

Total Dominasyon için orta sahanın orta sağında ve solunda forvete dönük oynayacak oyuncu olarak kimi tavsiye edersiniz. 2. sezon ve 10 ile 20 Milyona gelebilecek oyuncu arıyorum. Juan Manuel Mata ile anlaşmak üzereyim ama sizinde tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.

Sayfa 9 / 29 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri