arkadaslar bu sezon lugano nun sozlesmesi bitiyor acaba alıp oynatan varmı ben gs ye almaya calısacam umarım gelir servet cok hata yapıyor
arkadaslar bu sezon lugano nun sozlesmesi bitiyor acaba alıp oynatan varmı ben gs ye almaya calısacam umarım gelir servet cok hata yapıyor
Gs'ye gelmiyor... Adam karakterli çıkıyor ve Fenerbahçe'nin rakibi olan (vital team) takıma gitmem diyor...
Servet'i beğenmiyorsan sat... Emre Güngör'ü oynat..
Sentugo.
Marcus Berg - Groningen'de oynuyor.Çok kaliteli bir golcü,bitirici özelliği 17
Babacım eren güngör'ü almana gerek yok. Adam gerçekten çok kötü.. Bende aldım ama hayrını görmedim. 1 maç oynattım o kadar...
Emre güngör takımda 11 oynar.. Hızı sebebiyle.. Benim sana Türk Gs'de Emre Güngör'ün yedeği hatta formayı kapabilecek birisini söyliyim.. İlhan Eker .. Gençlerde oynuyormuş sanırım eskiden.. Benim oyunda milli takıma kadar yükseldi.
Sentugo.
Gs ile 2. sezona başlayacağım. Transfer dönemindeyiz.
De Sanctis gidince yerine iyi bir GK almak istiyordum. Aklımda 4 oyuncu var, hangisini tavsiye edersiniz?
Remy Riou 21 Yaş
Yohann Pele 26 Yaş
Oscar Ustari 22 Yaş
Carlos Kameni 25 Yaş
Jonathan Cristaldo Forvet sıkıntısı çekenlere ilaç gibi gelecektir mutlaka almanızı tavsiye ederim ozellikle Türk takımlarına dusuk butceli mukemmel bir oyuncu Galatasaraya Aldım Ümit Karan la harikalar yaratıyorlar bide bana iyi bir stoper soyleyebilrmisniz 1tanesi ünlu bi tanesi genc olsun bide galatasaraya gelebilsin
Galatasaraya hızlı bir dc almak istiyorum tavsiye edebilirmisiniz arkadaslar7 8 mılyon euro ya kadar olabilir
![]()
Küüçük KlüpLere Ucuz Ama GüzeL Ortasaha Ve Forvet ÖnerİrseNiz SeviNiRim
TŞKkrLrr
Arkadaşlar ben Kayserispor oldum. İyi para veriyorlar fakat hiç transfer yapamadım. Stephen Appiah boşta sizlere tercih ederim fakat kendim alamadım. Türkçe yama var. Garip bir mesaj geliyor. Sizce alamamamım nedeni nedir?
![]()
Türkçe yamayı silip İngilizcesini bize yazarsan şahsen ben yardımcı olabilirimVe ya dili İngilizce yapıp ss alırsan
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Appiah oyunda sakat baslıyor o yüzden alamıyorsun sakat oyuncu almak istemiyor yonetim
Editorden sakatlıgını gecirirsen alabilirsinronaldo da aynı sekilde boşta ama alınmıyor sakat oldugu icin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Appiah oyunda sakat baslıyor o yüzden alamıyorsun sakat oyuncu almak istemiyor yonetim
Editorden sakatlıgını gecirirsen alabilirsinronaldo da aynı sekilde boşta ama alınmıyor sakat oldugu icin
![]()
Last edited by hakanyilmaz1984 : 12.Aralık.2008 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
De Santic'i unut abi.. Zaten o kadar mükemmel değil. Adama kendi takımından haftalık daha fazla versen dahil gelmiyor ve bende bu durum için hiç bir sebep de göstermedi..
Ben akılılık edip Asenjo adlı kaleciyi aldım.. 6,5 M pound'a.. Sen Ustari yi alabilirsin.. Türk Kalecilerden takibi Sinan Bolat gene en iyisi..
Sentugo.
beşiktaşla oynuyorum iyi bir DL ihityacım var birde yedek oturabilecek kadro genişliğini sağlayabilecek DM iksi için toplam 15m$ harcayablilirm önerileri bekliyorum
Eduardo Costa, Insua, Fabio
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Michael Morton`a bir bak derim. Genç ve çok yönlü, yedek bekleyebilir. Çokta ucuz.
fabio man.utd. deki fabio mu yoksa başka bi fabio mu
morton 'u aldım sagol önerin için bide gelişirse yemede yanında yat![]()
Sol Bek için Masilela var, onada bi göz at istersen.300k ya alınabiliyor. Ama özellikleri random çıkıyor sanırım. Bendeki hali bu :
Aynen öyle random çıkıyor.. bende çok kötü bu oyuncu![]()
Benim şimdilik ihtiyacım yok ama En iyi Türk kadroyu söyleyebilirmisiniz ?
Sentugo.
Hmm ben şanslıymışım o zamanEduardo da Silva Nascimento`ya bak bi istersen. Ama uçmuştur onun fiyatı 2010 da
Küçük TakımLara gzL ama Ucuz Topçu İsimLeri söyLeRmisiniz
TskkrLerr
Fenerbahçe'ye gelebilecek mükemmel bir sağ kanat söylermisiniz,para mühim değil ...
wijnaldum olabilir
Futbolcu Bilgileri
Arkadaslar alt Ligler icin Finansı hemen hemen 0 olan takımlara önerebileceginiz düzgün takımı sırtlayabilecek free oyuncular var mı ?
Örnegin. Ben SanlıurfaSpor İle Oynuyorum
Total Dominasyon için orta sahanın orta sağında ve solunda forvete dönük oynayacak oyuncu olarak kimi tavsiye edersiniz. 2. sezon ve 10 ile 20 Milyona gelebilecek oyuncu arıyorum. Juan Manuel Mata ile anlaşmak üzereyim ama sizinde tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.