1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Avrupa Fatihi Yeniden Sahnede - GALATASARAY (Hasan Hüseyin Coşkun) [ 6. Sezon ]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww saat 13:30 civarı bir misafir girişi başladı eve, hala da tam olarak ev boşalmadı milleti yolladıktan sonra oyunu açacagım tam da kiraya yolladıgım gençler kiradan dönmüştü ve sezonu bitirmiştim...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by husu1907 View Post
    Abi ben sana bir soru soracağım.Bildiğim kadarıyla oklar oyuncuların takım ataktayken hangi bölgede olacaklarıyla ilgiliydi yada başka bi deyişle nereye çıkacakları şimdiki okların anlamı ne ? Aynı mı bana pek aynı gibi gelmedi ama
    yukarıdaki kardeşin de belirttiği gibi ileri ok yaparsan oyuncun sık sık forvet koşusu yapar, geri ok yaparsan oyuncu hiç forvet koşusu yapmaz, ok yapmazsan bazen ileri koşu yapar... DC lerde geri ok mantıklıdır... kanatlarda da ileri ok mantıklıdır... AMC varsa onda da ileri ok kullanbilirsin...

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Abi senin bilebileceğini düşünerek bi soru sormak istiyorum.Ben şimdi Fenerbahçe ile kariyerim var.UEFA'da 4 tane paf'dan oyuncu olması lazım.Bende 3 tane var.Paftan as takıma oyunncu attığımda ise İNE diye birşey çıkıyor.Deliricem ya.Tatile çıkamadığım için öyle kalıyor.Ne yapmam lazım?Paftan oyuncu atıyorum olmuyor.Kaydetmiyor.
    kayıt süreci geçtiği için olabilir... paf oyuncudan ziyade kulüp bünyesinde yetişen oyuncu lazım sanırım... oyuna gir çık yapıp tekrar dene, ya da eğer oyuncu kayıt süreci bitmediyse beleşten bir oyuncu alıp numara verme ekranında paflara da numara ver... sorunu tam olarak anlamadım ama anladıgım kadarıyla cevap yazdım. umarım yardımcı olmuşumdur...
    Last edited by nannar : 13.Aralık.2008 at 21:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri