1 ile 30 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Total Dominasyon için orta sahanın orta sağında ve solunda forvete dönük oynayacak oyuncu olarak kimi tavsiye edersiniz. 2. sezon ve 10 ile 20 Milyona gelebilecek oyuncu arıyorum. Juan Manuel Mata ile anlaşmak üzereyim ama sizinde tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by fsavgi View Post
    Total Dominasyon için orta sahanın orta sağında ve solunda forvete dönük oynayacak oyuncu olarak kimi tavsiye edersiniz. 2. sezon ve 10 ile 20 Milyona gelebilecek oyuncu arıyorum. Juan Manuel Mata ile anlaşmak üzereyim ama sizinde tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum.

Matias Fernandes i Al Villarealden

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Matias Fernandes i Al Villarealden
    Tamda ona teklif yapsammı yapmasammı diye düşünüyordum. Oyunun başında 8.5Milyona Aston Villaya gitmiş. Almak için elimden geleni yapıcam, sağol.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Tamda ona teklif yapsammı yapmasammı diye düşünüyordum. Oyunun başında 8.5Milyona Aston Villaya gitmiş. Almak için elimden geleni yapıcam, sağol.

Mikel Artetayıda Alabilirsin. Oyunda Takip Edersen Eger. Cok Cüzi Miktara SÜper Starları Düsürebilirsin. Transferde Aceleci Davranma Yinede

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu taktikler için en iyi oyuncular MC özelliği olanlardır. Gökhan İnler-Ruben De La Red - Moutinho senin için biçilmiş kaftan olur

Ortadüzey bir takıma sol bek arayanlar için , Gianluigi Bianco'yu öneriyorum.Wing Back de oynayabiliyor.Hızlı bir oyuncu,frikikleri de 20 Sampdoria'dan 750K-1 Milyon € civarına alabilirsiniz.
    Last edited by stiff1907 : 23.Aralık.2008 at 00:58

Mesaj Yetkileri