Quote Originally Posted by Frank_Castle
Hakanın futbol hayatı boyunca bomboş karşı karşıya attığını göremedik ki .. Adamın yakasına 2 kişi yapışmışken daha fazla gol atıyor, çünkü kaçsa bile laf etmezler inancı var..ama boşken atamıyor işte eli ayağı karışıyor.. gene de yaşına göre iyi mücadele ediyor..

necatinin formu uçak olayından sonra adeta 0landı .. yollansa iyi olur..

hasan kabze, yeterince şans bulamadı; ama son vuruşlarının çok iyi olduğunu söylemem lazım..

ümit karana laf yok zaten ..

ayrıca adrian ilie den beri, karşı karşıya pozisyonlarda topun dibine görebilen forvetimiz olmaması çok kötü..iliçin 2. golüne dikkatle bakın, ne hakan ne necati atabilirdi o golü..

lakin takımda sol, sağ bek yokken; 10 numara yokken, playmaker yokken, frikikçi, ortacı duran topçu yokken forvet almak lükse kaçacak..
söylediklerinde haklısın.ama 10 numara,playmaker,frikikçi,ortacı,duran topçu hepsi aynı kişiler değil mi?

bence bir gencin(ferhat,uğur)artık ilk onbire sokulması gerek.hasan kabze avrupada bence etkili olamaz.güce dayalı futbol oynanıyor artık.her pozisyonda yığarlar hasanı.ancak yedek kalır.hakana lafım yok ama bence zirvede bırakmalı.

necatiye gelince de kaçırdığı goller yenilir yutulur cinsten değil.oyun zekası diye birşey yok.maçın ertesi günü necatiyi arabasında gördüm açmış müziği böyle etrafa gülücük saçıyo.hasan şaşı gördüm gözler kızarmış belliki uyuyamamış,suratından düşen bin parça.anlayan anladı.ben gönderilmesinden yanayım.en azından kulübeye...