Hidalgo tebrikler.. Leyton deplasmanı zor bir deplasman olmuştu bana.. Potansiyel bir takım. Championship'e çıktığında çok iyi yapılanman lazım. Gerçeten zor bir lig. Premier'de başarılı olmak daha kolay. Çünkü orda transfer imkanın, gelir imkanların kısıtlı. Premier'den düşmüş takımlarla haksız rekabet ortamında çekişiyosun. Ama Premier'de her sene 30 milyon para akıyo, transfer imkanı geniş..
Championship çok zor.

Daha önce de dediğim gibi bu sene Stafford CL ile tanıştı.
Grubum; Barcelona, Dinamo Kiev ve Fenerbahçe..

İlk maçta Dinamo Kiev'i 93. dakikada Neil Day'in golüyle 3-2 yendim, müthiş maçtı..
2. maçım Nou Camp deplasmanındaydı.. Burda belgeler konuşsun..

Grubun ilk maçlarını içerde Fener'le oynarak bitirdim. 2-0 öne geçtiğim maçta, 10 kişilik Fenerebahçe'ye 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybettim. Ekranı kıracaktım yok böyle birşey.. Kazansam garantiliyodum.

Ligte de iyi durumdayım, 10. haftada maç fazlasıyla liderim..

Yanlız puan kaybettiğim maçlar çok dramatik.. İçerde 2-0dan yine 2-2 verdiğim bir Leeds maçı, 83de 1-0 öne geçip, 93de 1-1 olan Chelsea maçı.. 17 şut attığım Everton deplasmanında kalecinin 2 hediye golüyle 2-1 yenilişim.. Kaleciye o sinirle kötü performans adına ceza patlatışım. Onun da morali bozuluşu, yedek kalecimin daha beter oluşu ve yeni kaleci arayışlara girişimle zincirleme gelişen olaylar sonucunda bakalım ne olacak.

Bu sene hem Şampiyonluk hem de CL hedefimde başarıyla yürüyorum. Stafford artık bir dünya markası olmaya yakın.