benim şu anki kariyerde başarılı olmam tabiki taktik ve kadro kalitesine de bağlıdır ancak çopu kişinin önemsemediği ya da bilmediği ufak bir ayrıntı benim başrımın temelinde yatıyoro da squad harmony, yani takım içi uyum... ben takımda huzursuzluga sebep olan ya da kontratı bitime yaklaştıgı halde imzalamayahn oyuncuyu asla tutmam. önerilecek oyuncular konusunda ise bizden daha çok gözlemcilerine güven... istediğin özellikleri player search'ten yaz ve çıkan ucuz adamlara gözlemci yolla. en kolay yolu budur... diğer türlü bir ülkeye ya da bölgeye yollarsan belki tranfer süresine yetişmez adamların...

o da squad harmony, yani takım içi uyum... ben takımda huzursuzluga sebep olan ya da kontratı bitime yaklaştıgı halde imzalamayahn oyuncuyu asla tutmam. önerilecek oyuncular konusunda ise bizden daha çok gözlemcilerine güven... istediğin özellikleri player search'ten yaz ve çıkan ucuz adamlara gözlemci yolla. en kolay yolu budur... diğer türlü bir ülkeye ya da bölgeye yollarsan belki tranfer süresine yetişmez adamların...
Alıntılı Yanıtla