Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
Ferdicim en sevdiğim takımlardan birini almışsın ve takımın hakkınıda veriyorsun. Kabore çok iyi bir oyuncu (PA=170) kıymetini bil
Ben pa'ya bakmam Serkan abi scoutlarıma güvenirim

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
Süpersin Ferdi...
Teşekkür ederim Taylan

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
Cok güzel gidiyorsun kardesim ama cok sıkıntılı bi döneme giriyorsun bi mac kaybedersen arkadan Arsenal ve chelsea geliyor dikkatle devam et ve seni sampiyon görmek istiyor bu taraftar
Gelsinler ben geçerim onları ilk 4 yeter bana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Ferdi yuh kanka burdada şampiyon olacaksın.Sir gene almıs anahtarını
Ondaki kadro bende olsa 5 çekerim de yok Rooney'i tutamıyorum bir türlü

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
Muhteşemsin FERDİ.
Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
Ferdi takım süper gidiyor bence şampiyon olursun
Yok be Deniz Man Utd puan kaybetmiyor

22.maç[COLOR=Black]
hack.us]

İlk maç penaltılarla götürmüşlerdi 2 gol atmışlardı bu maçta tutmadı yendim Citizenleri

23.maç

10 kişi kaldık yine de kazandım

FA Cup 4.Round

Yedeklerle çıktığım maçta zorlanmadım

24.maç

Ligin yeni takımlarından İpswich ilk maçta olduğu gibi yine karşımızda direnemedi

25.maç

Nuri'nin asistleri ve Granero'nun muhteşem golleriyle kazandık

26.maç

Karşımızda rakip dayanmıyor.Ayrıca 5-6 maçtır gol yemiyoruz.Krul kalesinde devleşiyor

FA Cup 5.Round

Duran toplardan attığımız goller galibiyeti getirdi

27.maç

Galibiyet serimiz bu maçta bitti bakalım ne zaman gol yicez

28.maç

Evimizde Chelsea'yi bozguna uğrattık 3 pas yapamadılar.Gollerin birini ofsayttan attım ama olsun sonuca etki eden birşey olmadı

FA Cup 6.Round

Şuana kadar 2 mağlubiyetim var 2'si de Man Utd'den.Toplamda 4 gol yedim 4'ünü de Rooney attıBu maçla birlikte hem kupadan elendik hem yenilmezlik serim gitti hem de gol yememe serim gitti

28.hafta puan durumu

Takım acayip gaza geldi var ya herkes hayatlarının futbolunu oynuyor ligde en çok milli oyuncusu olan takım haline geldim bu düzen bozulmasın ilk 4'de yerimiz garanti ama klüp sürekli para kaybediyor oyuncu kiraları çok zarar verdi ekonomiye kriz de var zaten.İlk 3 felan yapabilirsem iyi para gelir klübe transferler için bütçe oluşur o zaman şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurabilirim...

Yeni maçlar ss'ler hepsi birazdan geliyor