Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ;
Burada öfkemi bir eleştiri mahiyetinde yazmaktayım.Bugün bir patch çıkma ihtimaline karşı
www.footballmanager.net forum bölümüne göz attım.Gördüklerim beni bir hayli öfkelendirdi.
Fm 2009 orjinal alan biri olarak , bu oyuna pozitif yada negatif yorum yapabileceğimi düşünüyorum.
Oyunu steam'dan ilk alanlardanım..Dolayısı ile ilk patch çıktığında umudum vardı , oyundaki zayıflıkları gördükten sonra yakın zamanda bişeylerin düzeleceğini düşündüm.
Şimdi sigames harıl harıl patch için çalışıyordur dedim.Ancak aldığım haber şu ;
http://onlinestore.arsenal.com/invt/a2930&bklist=
Evet , doğru gördünüz !
Sigames , Arsenal fanları için yeni bir oyun yaptığını açıkladı..Bu oyunun hatalardan arınmış olacağı yorumu da mevcut..Oyun 19'unda çıkıyor.
Ben 1 aydır oyunu hatalı olarak oynuyorum , hatta hevesim kırılıyor hatalardan , sen
oyunu geliştiriyosun , ve yeniden piyasaya sürüyorsun.
Demek ki sigames , nasıl olsa alan aldı ,
biz yeni para kazanma tekniklerine bakalım psikolojisi güdülmüş..
Patch'ın bu zamana kadar çıkmamış olması , orjinal alanlara yapılan saygısızlıktır !
Bakın cm geç çıkıyor , ama hakkını verecekler , yamalı bohça olmayacak fm gibi..
Ben de bu saygısızlığı protesto ediyor ve seneye fm'nin bu seneki satışlardan daha düşük gelir elde etmesi için gerekli katkıyı yapacağımı söylüyorum..
Fm 2006-2007-2008 de aynı bu şekildeydi , oyundan soğuttunuz yeter be !
Madem hatalı yapıyosun demo diye bişey çıkarma , tester diye grubun olmasın..Bizi önemsemiyorsunuz , eğer bi değer söz konusu olsaydı en azından sakatlık problemini çözüp oyundan en geç 3 gün sonra 9.0.1.1 yama çıkarırdın !
Yanlış düşündüğümü yada düşünceme katılmayanlar olabilir aranızda , her görüşe saygım vardır..
Herkes içini dökebilir ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj: