TSL 1.HAFTA
GENÇLERBİRLİĞİ : 3 - 2 : G.ANTEPSPOR
BASIN TOPLANTISI
Maça şok gollerle başladık. Aslında ilk yarıda da iyi oynadık ancak defans arkasına atılan 3 top neticesinde 3-0 geriye düştük. İkinci yarı iyi oyunumuz devam etse de ancak farkı 1'e indirebildik. Hatalardan ders çıkaracağız.
TSL 2.HAFTA
G.ANTEPSPOR : 3 - 3 : FENERBAHÇE
BASIN TOPLANTISI
Yine maça erken yediğimiz gollerle başladık. Defans arkasına atılan toplar bu maçta da bizim sorunumuz oldu. İkinci yarı defans için aldığımız önlemler iyi sonuçlar verdi. Hücuma da iyi çıkmaya başlayınca 3-0 geriden gelip Fenerbahçe gibi bir rakip karşısında beraberlik almak memnun edici.
TSL 3.HAFTA
KONYASPOR : 0 - 1 : G.ANTEPSPOR
BASIN TOPLANTISI
İlk 2 haftada yaşadığımız savunma sorunu kısmen gidermiş bir görüntü çizdik. Erken gol yemedik ve rakibe net pozisyon vermedik. kısır bir maçtı. Biz de sadece 2 pozisyona girebildik ve son dakikada da olsa birini gole çevirip ligdeki ilk 3 puanımızı aldık.