Evet arkadaşlar.
En iyi aşk nasıl ilan edilir beyler,bayanlar?
Not:Biraz yaratıcı olalım.![]()
Evet arkadaşlar.
En iyi aşk nasıl ilan edilir beyler,bayanlar?
Not:Biraz yaratıcı olalım.![]()
uçak kiralarsın ve ya zeplin o da bir pankartla .......... seni seviyorum diye şehrin üstünde uçup durur nası ama![]()
Büyük bir konuşma sırasında adamın elindeki mikrofonu kapıp Seni Seviyorum xxx bağırmak.
Ben Karşımdakine Açıkça Anlatırdım.
Aklıma Böyle Bir Fikir Gelmedi.
düşünsene başbakan halka sesleniş yapıyor bütün kanallar onu gösteriyor. Bi anda eleman sağdan bi giriyor ekrana başbakan ŞOK halinde, eleman bağırıyor SÜREYYAAAAAAAAA SENİ SEVYOOOOOOMOriginally Posted by Cfksanal
![]()
![]()
![]()
harikaydı yaCfksanal demiş ki:
Büyük bir konuşma sırasında adamın elindeki mikrofonu kapıp Seni Seviyorum xxx bağırmak.
düşünsene başbakan halka sesleniş yapıyor bütün kanallar onu gösteriyor. Bi anda eleman sağdan bi giriyor ekrana başbakan ŞOK halinde, eleman bağırıyor SÜREYYAAAAAAAAA SENİ SEVYOOOOOOM![]()
İnquisitor SÜREYYA nerden aklına geldi?![]()
![]()
Televizyon Reklamından esinlerek sevğilini bir sinemaya götürecen sinema salonunu falan ayarlıcan ve .ekildiğiniz fotograf vs.lerden bir kısa filkm hazırlattıracan sonunda da ZİYAYİYE benimle evlenirmisin yazısınınverecen
Mükemmel bi fikir ama kızı sinemaya götüren adam zaten onunla çıkmış sayılır herald.
E yani çıkmadan nasıl teklif edecen?
Evet.Sinema fikri gerçekten çok güzel.Ben denemeye gidiyorum arkadaşlar.![]()
![]()
Samsunda sinema var mı![]()
Hemde KRAL hemde daha ucuz.![]()
![]()
Benim daha önümde uzun seneler var o zamana kadar bayağı bir romantik ve çılgın aşk teklifleri üretirim![]()
Bir otobüs durağına 'Seni Seviyorum Benimle Evlenir misin ......' şeklinde yazmış bir eleman.Kıza teklif ediyor![]()
Resmi vardı,newsgroupta bulmuştum![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Yemekten yüzük çıkması vs. çok iğrenç,denemeyin![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
konuşma herzaman işe yarar
valla bekonun laptop reklamındaki gibi hatunun resmini laptopun webcam'i ile cekip bide ortasından ok gecen kalp montajladımı (eh grafiker adam boyle tehlif eder) hatun kisi allak bullak olur walla
En kisa en zahmetsiz ve en minumun masrafli yol olan sms
bak eskiden insanlar böyle ask ilani ederlermis ne komedi yaaa![]()
![]()
ya JR ben bunun orjinalini gören ender kişilerdenim bilirsin bizim lise deki yusuf ta vardı adam üşnmemiş matbaada bastırmış bi kaç tane 2,3 te değil hangi şanssız bahtı kara kızlara vericek acabaOriginally Posted by FilippoInzaghi
![]()
ayhh ayhhh sakın bele bişi yapıp çıkmayın kızın karşısına
bööğkk![]()
ee o zaman herkes bişi söylesin bakem özellikle forumun byanalarından bekliyomnede olsa kendileri bayan çeşitli şekillerde teklif almışlardır
![]()
Ben oLsam ekrankoruyucuya Seni Seviyorum benim iLe evLenirmisin yazarim..
Dk yida 1dk ya ayarLarim.Onu biraz oyaLayinca gorucektir.Fikir tamamen bana
aittir.Ayrica Osmanin dedigi sinema daki o Ister Inan Ister inanma da cikmi$ti
![]()
![]()
![]()
![]()
KOPYACI OSMAN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fena fikir deilmiş ama ya bilgisayarı yoksa kızın?![]()
ben bikere yamaç paraşütündeykene![]()
EEE
sanane![]()
ne evlenme teklifimi ettiler yanlislikla
Valla o hatayı kim yapmış![]()